Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Феновете на Нефтохимик с протестно шествие
Автор: Екип Burgas24.bg 10:23 / 18.03.2014Коментари (15)5093
© neftochimic.com
Протестно шествие ще организират в центъра на Бургас феновете на Нефтохимик. То ще завърши с митинг.

Мотото е "Безхаберна политика-гибел на футбола в града". Ще се проведе на 25 март от 16 часа, само 120 минута преди градското дерби между "нафтата" и Черноморец от третия кръг на плейофите във втората седмица на "А" група.

БФС вчера одобри терена в Несебър за домакинствата на Нефтохимик до края на плейофите в елита.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 17
28.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
26.03.2014
25.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Искам да дам съвет на съгражданите от шарана тъй като тези дни чета някъкви абсолютно неверни новини за обединение на феновете бих ви посъветвъл съграждани вземете да се обедините с циганите от комлука едно време нали помните че те ви подкрепяха и имаха малко по-голяма агитка от вашaта и без това сте малко и сте смешни вземете да се обедините с тях един дол дренки сте бат велико е по-пропаднал и от циганин :D:D
на 20.03.2014 г.
+1
 
 
Вашата къде се провали в това начинание ? Направи ли анализ ? Що не вървиш в темите на своят отбор впрочем ? а.к.а. На майната си !
-2
 
 
Айде стига тъпотии,ами вземете да победите Локо Сф.Свършете нещо полезно.Сигурен съм,че многохилядната публика на Нефтохимик ще помогне...
на 20.03.2014 г.
+3
 
 
В повечето от нещата, които си написал има резон. Това, което не осъзнаваш обаче е, че в Бургас освен радикалните футболни фенове други не останаха. Всичко това, което направиха Събев, Костадинов и последвалите две ръководства и треньорски състави на отборите в града доведе до тотален и категоричен отлив на нормалните фенове . И наистина - трябва да си напълно луд за да ходиш на мачове на Нефтохимик , защото още от последаната година в "Б" основният въпрос на дневен ред е не подготовката за всеки следващ мач, а дали отбора ще го има дотогава. И наистина трябва да си луд да ходиш на мач на Черноморец защото този отбор по никакъв начин не напомня за най-старият футболен отбор в Бургас освен с цветовете на екипите си.Не можеш да апелираш към хора, които са принудени да играят в Сливен, Долно Езерово, Несебър и къде ли не , докато гледат как стадионът, който е роден дом на любимия им отбор е пребоядисан в синьо и служи за база на градския съперник , без нито една логична причина за това, да погледнат през призмата на Бургаският футбол. Нито да им обясниш ,че това което се случва е нормално в чисто търговско отношение. Хората, които ходят по стадионите не са и не трябва да бъдат борсови брокери. И едните и другите искат отбора , с които са израстнали и там където го помнят. Не можеш да обвиняваш феновете за омразата по между им, нито можеш да я осъждаш. Тя се дължи изцяло на хората, които решиха еднолично , че в Бургас ще има един отбор и усилено работят по този въпрос от 2005-та насам. Напротив причината за това положение, е че феновете на футбола в града просто си пуснаха Английското първенство по телевизията тогава когато това се случваше. И сега единственият спомен за бургаският футбол е именно в онези "Ненормалници" , които въоръжени със знамена и факли ходят на мачовете и на единият и на другият отбор. Те са единственото ,което остана от Бургаският футбол. Нито отборите, нито ръководствата , нито футболистите и стадионите не могат да се сравнят с тях. Те са празни. Във всеки един смисъл.
0
 
 
Да се смееш ли, да плачеш ли ??? И едните и другите няма да се усетите,докато не почнете в "А" и "Б" окръжни да гледате отборите на Бургас..... Само обидите,плюенето,омразата ли са общото между вас ?Кога ще разберете,че и едните, и другите първо отвътре ви ядат,ограбват и подиграват и после я феновете на единия, я на другия отбор имат вина за нещата случващи се в Бургаския футбол ?Докато се плюете по форуми и сайтчета, времето си минава... едните са слепи(не виждат или не искат да видят,че отбора им затъва с всеки изминал ден и от финансова гледна точка и от футболна и т.н.),другите пък прогледнаха за всички тези проблеми,ама пак нещо им куца и няма развитие и полза от това им прозрение. Не е ли ясно,че докато ЗАЕДНО не се решат проблемите(защото те са едни и същи и за двата отбора) на Бургаския футбол,няма как поединично и никой няма да ви е*ава...ни кмет(защото е непосилно дори и за него да се справи с проблеми от такъв голям вече мащаб),ни собствениците на отборите ви(които и при двата отбора е явно,че дотук са им силите и желанието за помощ),нито пък евентуални бъдещи инвеститори(никой луд няма да тръгне да налива пари в нищото-в една бездънна яма). И не е ли по-добре да се обсъди колективно и да се намерят решения по общите проблеми(финансиране,школи, СТАДИОНИ,селекция ако 'щете) ?? Пък после вече се плюйте,обиждайте и т.н.(което за мен е малоумно,щото в цивилизованите държави противниците са само на терена и стадиона,а на вън са си нормални хора и фенове на отборите се,но не и да гледат на другите като смъртни врагове,които едва ли не им пречат да живеят). П.П. И преди да почнете пак с ръбането и простотиите,замислете се над поне едно изречение от написаните от мен "глупости и размишление" !
-2
 
 
МАЧКАЙ НАФТА МАЧКАЙ !!!! черноморец цигани марш в комлука !!!
+2
 
 
Срещу кого ще е протеста? Нефтохимик е частен клуб и можете да протеститате единствено срещу собственика и ръководството си. Никой друг не ви е длъжен с абсолютно нищо.
0
 
 
Аз незнаех че има АКУЛА наркоман . Ако видите ЦАЦА на снимка и забиите габърче и в двете очи .НЕЩАСТНИЦИ.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 18.03.2014 г.
0
 
 
А къде ще се състои шествието ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: