Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изплуваха любопитни неща от миналото на психоложката от телевизията на Слави
Автор: Екип Burgas24.bg 13:24 / 16.08.2020Коментари (0)2803
©
Секси психоложката от телевизията на Слави Трифонов е не само умна и красива, но и с доста любопитна семейна история. Лилия Стефанова, която се спряга като новата жена до Дългия, не е случайно момиче и най-вероятно попадането й в 7/8 ТВ също не е станало току-така. Тя е дъщеря на военен летец с московска диплома от времето на соца, който от години прави опити да стигне най-високите етажи на властта. Това е Любомир Стефанов – комунист преди 1989-а, чиято политическа кариера стига до кандидат-президентски избори. 

Достатъчно е човек да погледне хубавата Лили, за да разбере защо Слави Трифонов си е паднал по нея. Тя е точно негов тип жена – стройна, дългокрака, русокоса, със сочни устни и сини очи, а на всичкото отгоре има диплома за висше образование. Това обаче не са единствените качества на младата дама, която тези дни навършва 30 години. Не по-малко важен е и нейният произход, особено сега, когато високият шоумен се кани да влиза в парламента. 

Бащата на Лили и евентуален тъст на Дългия може да му дава частни уроци по политика, защото има огромен опит в тази област. Любомир Стефанов от години се увърта около властта, врял и кипял е по избори и кампании, а преди време се разминава на крачка с парламента като член на тогавашната партия "Алтернативно социалистическо обединение (независими)" – АСО (н). През 1994 г. само 0,21% от гласовете на българите не стигат на коалицията, в която участва АСО (н), да прескочи 4-процентната бариера за вход в парламента.

Резултатът не е достатъчен за получаване на депутатски места, но пък е идеален за прибиране на партийна субсидия от държавата. Това би могло да даде обяснение как младата Лили, завършила психология преди 6 години, вече има толкова успешна кариера. Според международните стандарти, за да практикува като психотерапевт, тя трябва да има поне 5 години следдипломна квалификация.

Въпреки тези подробности момичето стана психолог на националите по футбол, а проверка показа, че има и две фирми на свое име. Според Търговския регистър, едната от тях е за "развитие и усъвършенстване на образованието в областта на психологията, науката, културата, изкуствата, здравеопазването, спорта", а другата – за търговия, обучение, реклама и др. Как младо момиче постига подобен размах в дейността си? Най-лесно е с парите и връзките на своя татко, пише "Уикенд".   

През 1996-а бащата на новата тръпка на Слави е издигнат от АСО за кандидат-президент. Макар да не печели изборите, и до днес той показва интереси към властта. Ако някой отвори страницата му във Фейсбук, ще бъде залят от постове против правителството и главния прокурор, между които наднича и старо интервю на Трифонов, в което той коментира резултатите от прословутия си референдум. Дали пък Любомир Стефанов няма най-накрая да получи своя шанс да влезе във властта, благодарение на все по-близките си връзки с новия политик? Нищо чудно беловласият бивш военен да се окаже един от кандидатите за депутатско място в листата на партия "Има такъв народ". 

Ако отношенията между Слави и неговата нова тръпка се развият, Дългия ще се сроди с "баш комунист от старата школа", както би казал народът. Стефанов е завършил школата за летци в Долна Митрополия. Изглежда е бил много обещаващ кадър, защото продължава обучението си във военен университет в Москва. Както е известно, по онова време за подобно образование не беше достатъчно да си просто умен и трудолюбив. Най-важното беше да си политически надежден. Че е запазил връзките с властта в бившия СССР, става ясно от стара снимка от посещение на Михаил Горбачов в България. Стефанов е в неговото обкръжение в родния парламент и гледа отстрани, докато журналисти обсипват с въпроси бившия съветски лидер.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: