Бензинджията с пожарогасителя: Обясни ми, че трябва да му изчистя колата и че тениската му струва повече от заплатата ми

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
21:58 / 04.10.2017
11404
Христо Димитров е служителят на столична бензиностанция, който за една нощ се превърна в герой, когото мнозина потребители на социалната мрежа Фейсбук хвалят. Поводът - реакцията му спрямо младеж от Перник, спрял да зареди със запалена цигара. Действието се развива преди месец в полунощ. На забележката на Христо младежът да си загаси цигарата, той не реагира. 

"Втори път му казах да угаси цигарата, защото може да се взривим. Реакцията беше: "Не си ти тоя, който ще ми кажеш какво да правя". И прецених, че всъщност няма какво повече да си кажем с него. Всичко стана за десетина секунди", разказва Христо пред btv. За щастие до саморазправа не се стига. 

"По-скоро ме стъписа непукизмът и нежеланието да възприеме, че нещо нередно се случва и при това се държи демонстративно, все едно си е вкъщи или в бара. Това малко ме шокира. Опита се да ми обясни как трябва да влизам и да започвам да им чистя колата. Как фланелката му струвала повече от месечния ми доход. Беше доста агресивен, но по-скоро само на думи", разказва Христо. 

След инцидента на бензиностанцията е извикана и полиция. Христо получава много поздравления за реакцията си. За награда от работодателя си получава телевизор. Въпреки конфликта иска отново да чуе за младежа с цигарата. Например че е станал преподавател, пожарникар или шампион по шах, боксьор, че е спечелил два златни медала или, че е направилнещо хубаво, а не просто да бъде част от едно смешно клипче". Христо е убеден, че след клипа, ще има няколко човека по-малко, които ще пушат на бензиностанция.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).