Бойко Борисов: Никога не съм се лакирал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
17:28 / 19.10.2011
3171
"Срам ме е, ама много ме е срам от Стефан Данаилов, който четири години не си е мръднал пръста за това училище". Това заяви премиерът Бойко Борисов при откриването изцяло ремонтираната сграда на Националната професионална гимназия по фотография и полиграфия.

Министър-председателят гледал едва тази сутрин клипа на БСП, в който бившият министър на културата се срамува от правителството на ГЕРБ. "Срамота е децата да учат в училище като това, което е била гимназията преди ремонта", допълни премиерът. Децата го аплодираха, когато Борисов обеща, че ще намери пари, за да се оборудва школото с мощни компютри, които са много необходими за обучението.

Шефът на културното ведомство Вежди Рашидов пък подчерта, че не трябва да се иронизира рязането на ленти, защото лентата е родният ни трикольор

"Никога не съм се лакирал, а те явно се лакират, ходят по педикюри, така че ги разбират тези работи", така пък Борисов коментира обвинението на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ ще маркират тайно бюлетините с лак за нокти.

Той се надявал, председателят на Съвета на Европа да го освободи около 14 часа от заседанието на 23 октомври, за да може да се върне в София за вота. Херман Ван Ромпой му се извинил, затова, че не може да се премести датата на заседанието, за да се съобрази с изборите у нас. Борисов разчита, че ще успее да стигне пет-десет минути преди края на изборния ден до Банкя, за да пусне бюлетината си. "Мога да гласувам и в Брюксел, но тогава не бих могъл да подкрепя Фандъкова, затова ще бързам да се върна", обясни министър-председателят.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (8)

Още по темата (339):
11.05.2012 Жителите на Дебелт ще избират кмет в неделя
17.02.2012 Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов е платил предизборен клип с общински средства
28.11.2011 Бургаският административен съд касира изборите в с. Дебелт
10.11.2011 След жалба броят созополските бюлетини в Административен съд - Бургас
07.11.2011 БСП обжалва изборните резултати в село Рудник
04.11.2011 Бургаски адвокат: Изборите бяха пълен хаос
Още новини от Национални новини:
Още един проблем ще мъчи шофьорите по магистрала "Тракия" в следв...
Обърната цистерна на АМ "Тракия", мантинелата е буквално премазан...
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово
Празникът на розата тази година ще ни поднесе огромни изненади
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).