Борисов: Много е важно хората да работят, това им носи психическо здраве и пара

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
11:46 / 21.11.2020
2336
Всички заводи продължават да се разширяват, въпреки че пандемията ни съсипа" - този извод направи премиерът Бойко Борисов, който днес е на посещението в завода за Комуникационно електронно оборудване за Българската армия "Самел-90" край Самоков. Това стана ясно от нови видеоклипове, излъчвани на страницата му във Фейсбук.

"Дотук за бизнеса сме дали 1 млрд. лева. Резултатът е много добър засега. Много предприятия работят добре, пазарът вече ги познава в света. Машините ни са добри. Всички заводи продължават да се разширяват, за радост, и има инвестиции“, изтъкна Борисов, който бе заедно с министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

"Безработицата я държим. Важно е да работят хората, за да имат пари, да се чувстват добре и да имат гаранция, че няма да ги уволняват, това им донася и психическо здраве, и парà. Всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, която вече е станала и 80/20 и резултатът е много добър“, допълни премиерът.

"И събота и неделя се работи", изтъкна той и уточни, че програмата е в подкрепа на бизнеса и общините.

"В Египет с такава кола ме посрещнаха. И в Саудитска Арабия са такива", каза Борисов като видя един от автомобилите, които се произвеждат в завода.

"Тая пандемия ни се струва от години. А а е само от март. Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа. В Европа - пълен локдаун. Хем не дава никакъв резултат от заболяването, хем - огромни щети", подчерта още Борисов.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).