Дъното! Мазен кючек на наша бензиностанция, хората бесни

Автор: Симона Димитрова
Коментари (9)
09:29 / 20.01.2023
38139
Социалните мрежи прегряват напоследък от видеа, качени от младежи, на които се вижда как се въртят бесни кючеци пред родни бензиностанции, видя Plovdiv24.bg

На това видео, което днес споделяме с вас, се забелязват и синовете на Тони Стораро - Фики и Емрах, двама от няколкото десетки танцуващи. 

Не стана ясно поради каква цел са били толкова много хора на тази бензиностанция, входът на която запушен от авомобилът на Емрах - синьо БМВ. Съдейки по ритмите и събралите се около тях хора, най-вероятно се подготвя дует между двамата братя, а снимачната площадка е била именно въпросната бензиностанция.

Един от коментарите под видеото бе от гневен столичанин, който написа "Не те ли е срам бе, запуши ме, 1 час не мога да си заредя колата заради вашите джангър-джангъри, следващия път ще ти спукам гумите".

"Кой ви дава право да запушвате бензиностанцията да не можем да си заредим, и да ни нанасяте травма на слуха с тези цигански ритми, не сме длъжни да ви слушаме простотиите", се присъедини и друг потребител.

"Българийо, до къде те докарахме? Ударихме дъното!"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Вредно ли е готвенето на газ?
19 хиляди от българите са без препитание, а нямат и 25 години – с...
Не сте яли такова агнешко за Гергьовден
Правото на пенсия според различните категории труд
Започва празната седмица
Голямото прибиране: Очаква се засилен трафик у нас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).