Ето кои министри ще отговарят на депутатски въпроси днес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:43 / 19.05.2023
686
Девет министри ще се явят на редовния петъчен парламентарен контрол в парламента. Въпроси ще им бъдат задави от народните представители от различните парламентарни групи, става ясно от интернет страницата на НС.

Първи ще отговаря служебният министър на правосъдието Крум Зарков на два въпроса – за болницата във Велинград и за Законопроекта за изменение и допълнение на Търговския закон за създаване на законова рамка за постигане ускорена ликвидация на юридически лица.

Енергийният министър Росен Христов ще отговаря на 4 въпроса, финансовият министър Росица Велкова и Илин Димитров - на туризма също ще присъстват.

Министърът на отбраната Димитър Стоянов ще даде повече информация за изграждане на интегрираната система и инфраструктурата за усвояване на експлоатация и осигуряване на новите изтребители, както и за възможностите на Военновъздушните сили да изпълняват задачите по охрана на въздушните ни граници.

Питания ще има и към служебния минисър на околната среда и водите Росица Карамфилова, към министъра на икономиката Никола Стоянов, към спортния министър Весела Лечева и Сашо Пенов – служебен министър на образованието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).