Изплуваха любопитни неща от миналото на психоложката от телевизията на Слави

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:24 / 16.08.2020
2837
Секси психоложката от телевизията на Слави Трифонов е не само умна и красива, но и с доста любопитна семейна история. Лилия Стефанова, която се спряга като новата жена до Дългия, не е случайно момиче и най-вероятно попадането й в 7/8 ТВ също не е станало току-така. Тя е дъщеря на военен летец с московска диплома от времето на соца, който от години прави опити да стигне най-високите етажи на властта. Това е Любомир Стефанов – комунист преди 1989-а, чиято политическа кариера стига до кандидат-президентски избори. 

Достатъчно е човек да погледне хубавата Лили, за да разбере защо Слави Трифонов си е паднал по нея. Тя е точно негов тип жена – стройна, дългокрака, русокоса, със сочни устни и сини очи, а на всичкото отгоре има диплома за висше образование. Това обаче не са единствените качества на младата дама, която тези дни навършва 30 години. Не по-малко важен е и нейният произход, особено сега, когато високият шоумен се кани да влиза в парламента. 

Бащата на Лили и евентуален тъст на Дългия може да му дава частни уроци по политика, защото има огромен опит в тази област. Любомир Стефанов от години се увърта около властта, врял и кипял е по избори и кампании, а преди време се разминава на крачка с парламента като член на тогавашната партия "Алтернативно социалистическо обединение (независими)" – АСО (н). През 1994 г. само 0,21% от гласовете на българите не стигат на коалицията, в която участва АСО (н), да прескочи 4-процентната бариера за вход в парламента.

Резултатът не е достатъчен за получаване на депутатски места, но пък е идеален за прибиране на партийна субсидия от държавата. Това би могло да даде обяснение как младата Лили, завършила психология преди 6 години, вече има толкова успешна кариера. Според международните стандарти, за да практикува като психотерапевт, тя трябва да има поне 5 години следдипломна квалификация.

Въпреки тези подробности момичето стана психолог на националите по футбол, а проверка показа, че има и две фирми на свое име. Според Търговския регистър, едната от тях е за "развитие и усъвършенстване на образованието в областта на психологията, науката, културата, изкуствата, здравеопазването, спорта", а другата – за търговия, обучение, реклама и др. Как младо момиче постига подобен размах в дейността си? Най-лесно е с парите и връзките на своя татко, пише "Уикенд".   

През 1996-а бащата на новата тръпка на Слави е издигнат от АСО за кандидат-президент. Макар да не печели изборите, и до днес той показва интереси към властта. Ако някой отвори страницата му във Фейсбук, ще бъде залят от постове против правителството и главния прокурор, между които наднича и старо интервю на Трифонов, в което той коментира резултатите от прословутия си референдум. Дали пък Любомир Стефанов няма най-накрая да получи своя шанс да влезе във властта, благодарение на все по-близките си връзки с новия политик? Нищо чудно беловласият бивш военен да се окаже един от кандидатите за депутатско място в листата на партия "Има такъв народ". 

Ако отношенията между Слави и неговата нова тръпка се развият, Дългия ще се сроди с "баш комунист от старата школа", както би казал народът. Стефанов е завършил школата за летци в Долна Митрополия. Изглежда е бил много обещаващ кадър, защото продължава обучението си във военен университет в Москва. Както е известно, по онова време за подобно образование не беше достатъчно да си просто умен и трудолюбив. Най-важното беше да си политически надежден. Че е запазил връзките с властта в бившия СССР, става ясно от стара снимка от посещение на Михаил Горбачов в България. Стефанов е в неговото обкръжение в родния парламент и гледа отстрани, докато журналисти обсипват с въпроси бившия съветски лидер.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).