КОД до НС: Задължете премиера да изиска от НАТО да защити България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
13:04 / 21.03.2022
533
Консервативното обединение на десницата (КОД) изпрати до парламентарните групи проект за решение, с което Народното събрание да задължи министър председателя Кирил Петков да изиска от НАТО да осигури защита на страната ни. Това стана ясно от публикация във Фейсбук на председателя на КОД Петър Москов.

"Националният интерес на България е сигурността на живота и здраветона българските граждани, гарантиране на поминъка и доходите им,сигурност за инвестициите и развитие на икономиката, ефективна защита награниците и небето на държавата ни", каза Москов.

"За да бъде защитена националната сигурност, КОД изпрати до всички парламентарни групи проект за решение, с което Народното събрание да задължи министър председателя Кирил Петков да изиска от НАТО да осигури ефективна защита на страната ни", коментира още Петър Москов.

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Радев с остра позиция за създаването на частна детска болница, п...
Успокоиха ни за цените на агнешкото, яйцата и козунаците за Велик...
Йотова с първи коментар за промените в хазарта: Набързо приетите ...
Станишев: Много войводи, малко четници
Половината безработни у нас са със средно образование
Шофьор остана без работа заради фалшиво положителни тестове за на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).