Кошмарно пътуване в нощния влак Бургас - София, пътници ще съдят БДЖ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (23)
12:31 / 11.09.2012
9737
Съдебни дела от разгневени пътници могат да завалят срещу БДЖ след поредно закъснение на влак. Пътниците от нощния влак от Бургас за София преживяха 4-часов, по думите им, "кошмарен престой в нищото". Те слязоха на столичната централна гара след 12-часово пътуване, предаде Дарик.

Влакът тръгнал навреме, но след Твърдица спрял на завой и започнал да се накланя. Композицията престояла там 2 часа, след което била върната на гара Твърдица, където стояла още 2 часа.

През цялото това време никой от служителите не обяснил на пътниците какво се случва.

"Във влака нямаше вагон-ресторант, хората нямаха храна и вода и никой от служителите не каза какво точно се случва", обясниха пасажерите.

По думите им във влака не е имало свободни места, в него са пътували деца, които се връщали от лагер, както и много бебета.

След пристигането си хората се наредиха на гишето за информация, откъдето отказаха да им върнат билетите. По-късно стана ясно, че могат да потърсят правата си при централното управление на гарата. Хората се заканиха, че ако БДЖ не им възстанови парите, ще заведат дела срещу държавните железници.


Виж коментарите (23)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).