Неизвестен мъж издъхна в ръцете на наш министър часове след визитата му в Пловдив

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:06 / 09.10.2017
2906
Проф. Николай Петров се появи на входа на министерството на здравеопазването, където неизвестен мъж бе припаднал и отпътува с пациента и извиканата от случайни минувачи линейка в неизвестна посока, съобщи очевидец на драматичната сцена. Кой е пациентът и какво е неговото състояние - потърсихме за повече информация служители от министерството. 

От там само потвърдиха, че министърът е бил на заседание, когато са съобщили за инцидента пред сградата, която се намира в центъра на столицата срещу църквата "Св. Неделя" и хотел "Балкан". Петров, който е специалист по реанимация, е напуснал кабинета си. Според неофициална информация министърът е придружил пациента до спешна помощ на Военномедицинска академия - ВМА, където до преди месеци той бе ръководител, тъй като състоянието на мъжа в линейката е било изключително тежко. 

В 18 ч. "24 часа" се свърза с ВМА, откъдето изразиха съжаление, че след 40 минути реанимация, в която участвал и проф. Николай Петров, мъжът е починал. Здравният министър не вдига своя служебен телефон, за да получим повече информация за инцидента.

Plovdiv24.bg припомня, че по-рано днес здравният министър бе в Пловдив, където откри уникалния център на Медицинския университет в града под тепетата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).