Официално БТВ се разделя с Биляна Гавазова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:28 / 20.03.2022
4157
Считано от 21 март (понеделник) делничният блок “Тази сутрин“ по bTV ще бъде с един основен водещ. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир, a Биляна Гавазова се оттегля от телевизионните си изяви. През последните три седмици водещата първо беше в планиран отпуск, а след това остана вкъщи заради положителен тест за коронавирус. След близо 11 успешни години журналистката се разделя с bTV Media Group по собствено желание.

"Гордея се с това, което постигнахме с всички колеги и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за натрупания опит, уроците, приятелствата и успехите. Сега е време за творческа почивка и да помисля за бъдещи проекти“, споделя Биляна Гавазова в последния ден като част от нюзрума на bTV.

Биляна се присъединява към bTV през 2011 г. като репортер в "Новини и актуални предавания“, била е и водещ на сутрешните и обедни новини на медията. През 2014 г. става едно от лицата на предаването "Тази сутрин" и е част от екипа в продължение на близо 6 години. Тя е и основен автор и водещ на популярната рубрика "Чети етикета“, насочена към най-актуалните теми за правата на потребителите.

"От името на целия екип благодаря на Биляна за отличната ѝ работа и нейния безспорен принос  за bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната“, каза Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

"Работили сме по много теми като част от новинарския екип на медията. Заедно бяхме водещи и на сутрешния блок. Не е лесно да се разделим с толкова опитен и усмихнат колега, но уважаваме решението ѝ и пожелаваме късмет и успех в бъдещите начинания!", допълва Хекимян.

Вече повече от 20 години сутрешният блок на bTV "Тази сутрин“ дава трибуна на най-важните теми от деня, които по-късно намират развитие в новинарските емисии и онлайн каналите на bTV Media Group, в това число новини в реално време, живи включвания от страната, изнесени студиа по специални поводи, горещи политически разговори, разследвания и най-значимите потребителски теми.

Всеки делничен ден от 6 ч. сутринта доказаният професионалист Златимир Йочев предоставя на зрителите висококачествена журналистика заедно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, Времето и Спорта, сред които Денислав Борисов, Виктория Готева, Станислава Цалова, Натали Трифонова, Борислав Лазаров, Петър Бакърджиев, Димитър Тасев и най-новото попълнение в екипа на "Тази сутрин" - Зейнеб Маджурова, която всеки петък среща зрителите с популярни личности от сферата на културата, изкуството и спорта.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).