Роми стават статисти в индийски филми, снимани по Черноморието ни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
13:21 / 12.06.2015
3086
Три мащабни индийски филмови продукции се снимат в нашите курорти Златни пясъци, Албена и Банско. В тях участват индийски актьори от световна величина и български статисти от ромски произход. 

Новината дойде от министъра на туризма Николина Ангелкова, която се срещна днес с представители на туристическия бранш във Варна, предаде кореспондентът на Burgas24.bg във Варна.

Битката за привличането на боливудските продуценти у нас била много сериозна, тъй като те първоначално смятали да снимат в Румъния или Унгария. 

Благодарение на решението игралните филми да се снимат у нас страната ни ще добие популярност в Индия и се очаква да привлечем много индийски туристи, допълни още Ангелкова. Тя припомни, че индийците наброяват 1,5 млрд. души население. 

Очаква се филмите да се завъртят на голям екран още през 2016 г. В Индия вече тече засилена рекламна кампания, която популяризира страната ни и родните туристически дестинации, допълни министърката.

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
На второ място в Европа: България е след Исландия по брой и дебит...
Каква заплата получава един евродепутат?
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...
Майката на оцелялата от катастрофата в Пловдив: Стана чудo!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).