Тошко Йорданов: Нямате срам! Чий министър е Калин Стоянов?

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (1)
09:52 / 22.11.2023
679
Живеем в държава, в която нищо не е наред, на всички нива. Това каза Тошко Йорданов от ИТН от парламентарната трибуна, предаде репортер на "Фокус". За 7 месеца управление на ПП преживяхме повече скандали, отколкото за последните 5 години, категоричен бе той. 

"Ако дори само едно от нещата, които се случиха за тези 6 месеца, се беше случило преди 10 години, щяха да си заминават правителства за по-малко от минута. В резултат на този хаос с полицията, да не забравяме и хаосът с дерогацията, енергетиката, бюджетът и къде ли не, та Калин Стоянов чий министър е? От ПП го призовават да си даде оставката, а всъщност те го сложиха за министър на вътрешните работи. С уважение, онзи човек - Кирил Петков, твърди, че не познава Калин Стоянов, но само преди няколко месеца, по думите на самия Стоянов - той му се е обаждал всеки ден да слага свои хора в структурите на МВР. А вчера Кирил Петков каза, че Калин Стоянов вече не е техен министър, а на ГЕРБ и ДПС!", каза още Йорданов. 

Хаос, лъжи и безобразие, и това е ежедневие, откакто управляват "Продължаваме промяната". Колегите нямат никакъв срам и достойнство, категорично заяви Тошко Йорданов.

"Все пак се надявам, че някои от колегите от ГЕРБ и ДПС все пак изпитват чувство за срам и имат усещане за достойнство. Сега имате възможност да прекъснете това срамно и порочно управление на ПП. 38 депутата управляват самостоятелно, това е срамно. Сигурен съм, че ме разбрахте правилно. Сега имаме възможност да го прекъснем", каза депутатът.

Виж коментарите (1)

Още по темата (71):
22.02.2024 Изслушват Васил Терзиев заради размириците при протеста на фенове
срещу БФС 
11.01.2024 МВР: Имаше полицаи без идентификационни знаци на протеста срещу БФС
12.12.2023 Комисията за безредиците при протеста срещу БФС се събира на първо
заседание
06.12.2023 Димитър Георгиев няма да се кандидатира за президент на БФС
28.11.2023 Обвиненият за изгорелия полицейски бус: Бях един минувач, който попадна в неправилното време на неправилното място
28.11.2023 След протеста срещу БФС: Домашен арест и електронна гривна за обвинения за палежа на полицейски бус
Още новини от Национални новини:
Украйна с интерес към руското оборудване от АЕЦ "Белене", специал...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...
Съвременната ваксина срещу коклюш е нетрайна, затова има бум на з...
Бащата на кмета на Омуртаг остава в ареста, въпреки че е кандидат...
Прогноза: Вървим към нови избори в рамките на 6 месеца след тези


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).