За няколко часа събраха парите за лечението на дъщерята на Стойко Сакалиев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:20 / 07.02.2022
1151
Парите, необходими за лечението на дъщерята на бившия футболист Стойко Сакалиев, са събрани за по-малко от 24 часа. Любимецът на "червените" фенове сподели, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком, а за предстоящата й химиотерапия са нужни около 70 000 евро. С емоционална публикация в социалните мрежи Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция.

Бившият футболист съобщи, че парите са събрани отново с публикация в социалните мрежи. Ето какво написа Сакалиев: "Първо бих искал да изкажа огромната си благодарност към всички Вас - за моралната подкрепа и съпричаност в този наистина труден момент… освен средствата, които всеки един отдели, за мен всъщност тази положителна енергия, която изпратихте към дъщеря ми е най-важна!!!

За по-малко от 24 часа парите, които са необходими за лечението, на този етап, са вече събрани! Бих искал да преустановя събирането на средства!

Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук, за пълна прозрачност. Също така ще добавя и баланса от сметката в болницата. Ще ви уведомявам как върви лечението и какви средства се израходват за него!

Благодаря ви, благодаря от сърце!

Думите са излишни…".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мъж измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Стенограмата от заседанието на правителството разкрива мотивите з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).