Жители на "Левски - Г" изригнаха: Слави, махай се от квартала ни!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
20:14 / 04.02.2021
2848
Драмите между жителите на столичният квартал "Левски-Г" и Слави Трифонов нямат край! Обитателите на махалата събират подписка, за да изгонят телевизията му "7/8 ТВ" от района. Хората там са настръхнали срещу екипа на Дългия и се жалват, че във вечерното шоу на медията умишлено се уронва престижа на квартала, в който живеят около 40 000 души.

"Всеки гост започва участието си с подигравка към квартал "Левски-Г". Знаете ли, че това вреди на всеки един от нас – заедно и поотделно? Публичната телевизионна подигравка с квартала намалява цените на нашите имоти. Лишава ни от инвестиции на фирми. Отблъсква други хора към квартала. Създава ни лош, персонален имидж, защото ти си човек, който живее в скапания "Левски-Г". Така че имам един призив към всички съкварталци: Да изгоним телевизия "7/8 ТВ" от квартала! Да върви другаде да създава лош имидж на друг квартал! Не на нашия! Много благодаря за честта, ама моля вече да си ходите", пали се в социалните мрежи Бойка Трифонова.

Обитателите на квартала недоволстват срещу конкурса "Мис Левски-Г", който според тях отново бил ироничен и силно подигравателен. Предаването "На кафе" например, се снимало в Нови хан, който е на 30 км от центъра на столицата, но нито водещата Гала, нито някой от панелистите в сутрешното предаване, изтъквал този факт със сарказъм и дебелашки хумор. Напротив, покрай преместването на тв екипа селото нашумяло и цените на имотите за няколко години се вдигнали почти двойно.

Жителите на "Левски-Г" изтъкват достойнствата на квартала, като най-голямото е, че се намира само на 6 км от ЦУМ и само на 20 минути пеш от него. Освен това има голям публичен басейн, прекрасна гледка към Витоша и Стара планина, редовен транспорт, без задръствания и уредена инфраструктура. За доказателство те публикуваха панорамна снимка на квартала, направена с дрон.

Само месец след настаняването на телевизията на Слави в квартала в края на 2019 г., местните хора започнаха да недоволстват. Оказва се, че екипът, който работи за "7/8 ТВ", нарушава правилата и въпреки това се държи доста нагло. "Хората на Слави паркират навсякъде - улици, тротоари, градинки, а днес, след като не можа да си намери паркомясто, един тръгна с мръсна газ и щеше да блъсне една жена“, оплакваше се в социалните мрежи очевидка. Местните жители се дразнели, че едрогабаритните джипове на екипа били паркирани на места за инвалиди, запушвали страничните паркоместа на блока, в който е телевизията, писа "Уикенд". 

Само ден, след като местните обитатели на "Левски-Г" започнаха да се жалват в социалните мрежи, че няма да оставят нещата така, от екипа на шоуто се свързали с най-яростната защитничка на квартала – психотерапевтът Бойка Трифонова и й предложили да гостува, за да защити името на квартала и да изтъкне предимствата му. Епизодът с нейното участие щял да бъде заснет след около две седмици.

Виж коментарите (8)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).