Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Дончо: Потърсих решение за проблема си във Фейсбук, а ме изкараха долен крадец
Автор: Екип Burgas24.bg 10:33 / 31.01.2017Коментари (1)30285
© Burgas24.bg
Потърсих решение за проблема си във Фейсбук, а ме изкараха крадец. С тези думи бургазлията Дончо, който преди няколко седмици едва не влезе в полицейската хроника, дойде в редакцията на Burgas24.bg. Той пожела да внесе яснота по случая, за който писахме на 16-и януари.

Припомняме, че тогава админът на фейсбук групата Шофьори Бургас Станислав Тенев се свърза с нашата медия, за да се похвали, че разобличил крадец на телефони. За целта той предостави извадки от дискусия в социалните мрежи - като потвърждение на думите си. Впоследствие обаче се оказва, че откъсите са подбрани така, че да хвърлят кал върху момче, имало неблагоразумието да потърси съвет именно във въпросната фейсбук група.

Burgas24.bg се свърза с Дончо и приятелката му Детелина, за да стигне до истината и да изложи фактите такива - каквито са.

"Смешно, даже жалко е да си правиш евтина реклама на чужд гръб. Обърнах се към групата с молба за съвет - как се процедира с телефон, който е блокиран. Исках да помогна на приятелката си, но хората веднага ме грабнаха, че телефонът е откраднат и че в социалните мрежи има постове на жена, която едва ли не си го търси. Опитах се да обясня как стоят нещата, но положението стана по-зле - последваха обиди и обвинения", разказа Дончо.

Той дойде в редакцията на Burgas24.bg с гаранционната карта на мобилния телефон и предостави още куп доказателства. Двамата с приятелката му Детелина са решени да търсят правата си в съда за публичния линч във въпросната фейсбук група.

"Към всички, които тръгнаха да ни съдят и обвиняват - искам да кажа само едно. Има хора, които за малко реклама са готови на всичко. Не се доверявайте сляпо, защото нещата невинаги са такива, каквито изглеждат", каза още младият бургазлия.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хора на които им липсва вниманието като деца от родителите им си го търсят като големи в интернет герои некви са вживяват полицаи, следователи некви нереализирани помагачи на хората, търсещи слава на чужд гръб и във виртуалния живот...Маняк съди ги и им натрии носовете да си знаят
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: