Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Смъртоносна игра в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 08:43 / 18.12.2014Коментари (46)16928
©
Бургаски младежи търсят екстремни усещания, висейки с една ръка от 18-ия етаж на недостроена сграда, по-известна като "Небостъргача" в ж. к. Меден рудник. За това алармира бургазлия, който е станал случаен свидетел на стряскащата гледка.

"Вижте какво правят децата на Небостъргача в ж. к. Меден рудник. Охрана на обекта няма! Напълно изоставен е както от "ГМ Строй", така и от Община Бургас. Това е най-големият паметник на глупостта в комплекса ни. Сега обаче нещата излизат извън контрол, кой ще отговаря, ако някое от тези деца падне и се убие", разказва мъжът, изпратил сигнал до "Флагман".

"Без никаква екипировка, младежите висят с една ръка от върха на билдинга, а после си качват снимки в социалните мрежи. Не знам за адреналин ли го правят, дали си мислят, че са Спайдърмен, или просто не осъзнават на какво си играят. Настръхвам от ужас при мисълта какво може да се случи", добавя той.

Това хоби е известно като едно от най-опасните по света. Търсачите на силни усещания покоряват съоръжения и сгради, за да изпитат ударна доза адреналин. Заниманията им могат да преобърнат от ужас стомаха на всеки минувач, станал свидетел на висенето им от покрива на 22-етажна сграда или от 380-метров кран. Смелчаците вярват, че смъртта не е най-лошото нещо, което може да се случи и че всеки умира, но не живее така, както иска.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като се правят на големи майе да падат,никои не им е виновен,никои не. Ги кара..
0
 
 
Никой и нищо не може да спре човек да живее,а това за някои е начин на живот - тръпката,адреналина,да търсиш нови и нови предизвикателства.Повечето хора са забравили да живеят ,а просто съществуват... Не детето от снимката трябва да съдите ,а филмите,предавания за какви ли не екстремни спортове,интернет и др.
Aнонимен
на 20.12.2014 г.
0
 
 
Колко ли е голяма крачката от фрийрън до инвалид? Вярно е, понякога смъртт не е най-лошото нещо, което може да се случи.
0
 
 
Дано само да не разплачат някоя майка
0
 
 
Боже вчера на ул Гладстоун около 17:30 ,18 две деца 12-15 г някъде се говеха да скочат от нещо като стълба , която беше на тротоара но доста висока със скейтборд да пресича улицата със скок , бях потресена и мн им се накарах , защото си представих как карам колата и дете ми пада върху колата с този скейтборд в тъмното без очаквам ... страшна тъпотия , идках да ги набия направо
0
 
 
Че той пак си остава глупак. Въпроса е да не стане мъртав глупак.
0
 
 
Хахаха ,нямам думи за глупавите коментари. Реалната опасност вдига адреналина. Ако човек никога не напусне зоната си на комфорт той няма реална представа на какво е способен! Въпреки всичко , човек трябва да има някаква мярка било то и доста по високо от тази на другите. Освен това, този така наречен номер не е нищо сложно освен ако нямаш панически страх от високо!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: