Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Александра Петканова: Изпитвам ненавист към мъжете
Автор: Екип Burgas24.bg 11:30 / 09.05.2022Коментари (0)578
©
Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска, не ще и да чуе за нова връзка. Манекенката призна, че се отвращава от мъжете и даже не си представя отново да бъде в интимни отношения с някого. 

"В момента изпитвам ненавист към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкова дълго, колкото преценя!", категорична е риалити звездата. 

Откакто се помни, хубавицата от Благоевград не е оставала без мъж, но ето че и това се случило. Даже като ученичка след всяка раздяла веднага си намирала ново гадже. "Като малка винаги влизах от връзка във връзка - дори с момчета, които не харесвах, защото си мислех, че само ако имам човек до себе си, мога да постигна нещо. Това е много странно и грешно. Трябва да се научим да изпитваме щастие и удовлетворение, оповавайки се на себе си, а не на друг", разсъждава Богданска. След развода с Даниел Петканов тя започнала да посещава на психолог, който я посъветвал да остане известно време сама, да се успокои и да пренареди приоритетите си.

"Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Това се случи в момент, в който си мислех, че съм готова за второ дете, дори правех планове. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Имахме разговори точно заради детето да не се случи, въпреки че човекът срещу мен имаше своите причини. Аз съм израснала в здраво семейство - имам майка, баща, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са демонстрирали пламенната любов, каквато е била в началото, но са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло", разказва Александра.

За разлика от нея, Петканов бил непреклонен и даже си говори, че вече си е намерил нова жена. Според запознати актуалната му приятелка се занимавала с онлайн търговия и не била известна в публичното пространство. Това обаче идеално устройвало Лудия репортер, който така и не успял да свикне с мисълта, че бившата му е по-популярна и по-успешна от него. В новата си връзка той имал възможността да изпъкне като мъж и да блесне с качества.

Александра пък се радвала на подкрепата на семейството и приятелите си. Благодарение на тях успяла да изплува от дупката, в която попаднала след раздялата. "Ако не бяха тези хора, чувство, че оставам сама, щеше да ме съсипе. А те ми показаха, че не съм сама, че имам стойност и без да съм част от семейство", споделя манекенката. И допълва, че синът й Габриел приел много спокойно развода. Родителите на детето се постарали да му обяснят, че то няма никаква вина за това, което се е случило.

Богданска не съжалява, че е родила на 25 години в пика на кариерата си. По време на бременността имала притеснения, че няма да може да работи като модел, но пък не спазвала ограничения и се наслаждавала на този така прекрасен за всяка жена период. За неин късмет, само година след раждането била в най-добрата си форма и работните й ангажименти даже се увеличили.

Прави впечатление, че през последните месеци манекенката е толкова отслабнала, че ребрата й се броят. Дългократа хубавица е станала кожа и кости от стрес покрай развода. Имало дни, в които карала само на вода, без да сложи хапка в устата си, а нейните близки били силно разтревожени за здравето й. "Алекс, все повече приличаш на болен човек!", жалят я почитателите й в социалната мрежа. По всичко личи, че популярната инфлуенсърка страда от раздялата с Лудия репортер. Мълвата, че той я заменил с обикновена продавачка допълнително я смачкала. Алекс няколко пъти се е показвала в мрежата със зачервени от плач от очи. В същото време бившите съпруси твърдят, че се стараят да запазят добри отношения в името на сина им Габриел.

Иначе това не е първата раздяла на риалити звездите. Още преди да сключат брак те се изпокараха много грозно и публично заради изневяра на Богданска с италианския милионер Макс. Впоследствие Петканов призна, че и той е изневерявал многократно. След сватбата обаче уж и двамата приключили с тези незрели изпълнения. "В развода ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг", коментираха Алекс и Дани преди два месеца, когато обявиха разлъката, писа "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: