Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евгени Минчев: Гаджето ми носи чаша вино и ми пъха снимка под носа. Много е яка Мира
Автор: Екип Burgas24.bg 22:57 / 27.11.2021Коментари (1)1588
© Фейсбук
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Мира Добрева - все по-яка и секси...

Петък вечер, няма нищо по телевизията а аз дочитам Кант. Гаджето ми носи чаша вино и ми пъха тази снимка под носа. Много е яка Мира, нали. Ами не, не е яка, много фина жена е, казвам, признавайки лека лексикална старомодност. Този път Мира Добрева наистина ми харесва, в комплект с позата, прическата и тази красива рокля, която очевидно най-много разчита на цвета. Тъкмо да се изкажа за ужасното колие и забелязах, че това е микрофонът. Но човек може да е заблуден, когато е петък вече и гаджето ми сервира бяло вино. Обувките, макар да са с ужасен ток, са на мястото си поне по отношение на цвят. Иначе токът е...до ти спре токът.Тук вибрират секси намеци, ефирът тупти от привлекателност и съблазън. Браво, Мира, много си яка, както гаджето ми се изразява.

Сърчаджиева - цяла в цветни отоци...

Нещо средно между Снежанка и залята с едноименната салата е Александра Сърчаджиева. Навсякъде бяло и тук там бонбонки Детска радост, се редуват с цветни ленти- същински отоци на червено, жълто, зелено и синьо. Актрисата едва се вижда изпод качулката, наподобяваща стар апарат за къдрене а обувките са като две полски фиатчета, в които е стъпила. Дали това е скиорско облекло или времената така са напреднали, че даже мога да предположа, че Алекс отива на бал. На бал на пържената риба и картофките, защото дано не е решила да се появи така на Руския бал например, макар, че прилича на една руска матрона донякъде. Оптически облеченото прави Сърчаджиева да изглежда дребна, загубена в превода и текстила, както се казва. Не вярвам тя да е потънала във всичко това доброволно, а ако го е направила, заслужава си слаб две, който и пиша за избора и слабостта да не му се противопостави.

Цитиридис да потърси стилистите на Слави

Със сако като саниран трафопост, кир Цитиридис опитва да бъде в крак с модата. Но той е по- скоро с вафла в модата, защото може би сладките изделия по принцип  са отговорни за наедрялата му фигура. Цветът на прясно сварена тиква на лишеното от идентификация облекло, удря в очите, тежи в мислите и задава въпроси относно избора на пухкавия  водещ. Защото не зная кой днес би се облякъл така, освен ако не е поканен на лов на глигани. Ще обърна внимание на ризата- тя жужи под тежкото его на връхната дреха, цъфти в собствена апокалиптична ботаника, ври и кипи цялата в естетическа пот... Пак ще попитам- кой би си сложил такава риза, може би някой счетоводител след първа заплата. Сламената шапка запраща целия образ в плантация, където освен да реже захарна тръстика, друго не мога да си представя. Николаос, Николаос, привлечи някой от свободните  стилисти на Слави, моля. Сигурен съм, че Има Такъв Стилист.

Лейди Гага - истинска лейди Дафинка от Црънча!

Хей, Гага, да си поговорим, като лейди с лорд, скъпа. На една лейди не подхожда чак такова модно разточителство, което да води до прилика с всяка една българска попфолк звезда. Тук също следва въпросът- кой от кого е взаимствал, защото май съм виждал тук и там визии като тази. Лейди Гага със сигурност не гледа нашенските чалга канали, но знам ли, може да е сънувала гардероба на Алисия или Галена, може би дори на Преслава. Имената са избрани произволно, но произволът не може да бъде избиран току така. Гаджето ми казва- много сложно се изказваш, как ще те разберат чалгаджийките. Имах една ябълка на пианото си и я запратих в посока на голямата му уста. Иначе, какво да ви кажа още за лейди Гага- облечена така бих я кръстил лейди Даафинка, лейди Копринка или лейди Я Смени Тази Рокля...

Ваня Щерева - в естетически отпуск? Не бива!

Когато забелязах тази снимка, първата ми реакция беше да погледна в гардероба си. Оказа се, че имам същото яке, така че критиката ми към Ваня Щерева трябва да бъде добре обмислена. После се замислих, че аз никога не бих носил леопардово яке със зелена риза, нито бих седнал на подобно канапе. Така, че- Ваня, днес ти отваряш врати за много естетически негодувания от моя страна. Ако това са дънки, то защо поне не са няколко нюанса по-светли, защо не са, както днес е модерно, стегнати а окончават с раздрипан край...

Обувките, типа- Бела съм, бела юначе, седят като насадени, чак се сещам за Радой Ралин, който питаше кога ще цъфнат налъмите. Ако всичко това се сложи в миксер, добави му се малко оранжево, капка синьо и златисто, може да се превърне в стилен цвят за боядисване на антре. Ваня Щерева, която свързвам с добрия вкус, явно днес си е взела отпуск, но нека той не бъде повече от три дни. Нека не бъде!



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Къде са снимките, които коментира светския лъв ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: