Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гала най-после успя да изгони Ева Веселинова от предаването си
Автор: Екип Burgas24.bg 15:12 / 09.08.2020Коментари (1)2440
©
Ева Веселинова две години работи в "На кафе" като коментатор редом до Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов, но наесен няма да бъде част от предаването. Запознати твърдят, че усмихнатата блондинка е недолюбвана от колегите си и най-вече от водещата Гала. Това е и причината изненадващо да напусне екипа на сутрешното токшоу.

Веселинова сподели, че през август ще се отдаде на почивка, а какво й предстои през септември все още не знае. Тя се сбогува със зрителите и в социалната мрежа. "Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Правих всичко с много любов и надежда, че островът на доброто настроение, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в "На кафе". Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща!", написа Ева и намекна, че не всичко е било розово в екипа им, но тя ще се опита да запомни само хубавите моменти. 

Говори се, че Гала вдигнала мерника на по-младата си колежка още в началото на съвместната им работа. Непоносимостта ѝ към Веселинова личеше дори от малкия екран. Плевенчанката често й отправяше хапливи забележки и се опитваше да компрометира интелекта й. Това се отразявало зле на чувствителната Ева, която след всяко предаване се затваряла в гримьорната и плачела. Тя искала колегите й да я възприемат сериозно, а не като поредната глуповата блондинка. Oпитвала многократно да спечели одобрението на Гала, но уви – не се получило. 

Хубавицата години наред се стремеше да пробие в медийните среди, а кариерата ѝ стратира с голи снимки за еротично списание. Според запознати русата дама от Сливен била готова на всичко за малко популярност, а с предизвикателнте фотоси успя да насочи вниманието към себе си. Сега казва, че съжалява за кадрите, но връщане назад няма. Веселинова се разкайва за голите си изяви, защото накърняват имиджа на сериозна журналистка, който се опитва да гради. "Няма как да върна времето назад, но ако можех – нямаше да го направя. Отчитам го като груба грешка!", споделяла е блондинката. 

Тя дълго време участваше в предаването "Сделка или не", където отваряше кутии под зоркия поглед на Румен Луканов, а после започна работа като репортерка в  "Господари на ефира". След свалянето на предаването блондинката се прехвърли в онлайн формата "Господари на уеба", а междувременно се уреди и като коментатор в "На кафе". 

Клюката гласи, че Ева била набутана в телевизията от известен женен продуцент, с когото имала интимни отношения. Тя самата не разкрива много за личния си живот, а на въпроса дали е обвързана, само се усмихва многозначително. Веселинова непрекъснато казва, че няма сериозен приятел, но същевременно и не търсела. 

Преди да изгрее на малкия екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини.Със семейството й отишли там на почивка, но толкова им харесало, че решили да останат. За да се издържа, Веселинова работела като сервитьорка и продавачка, но впоследствие целите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, за да пробва късмета си в родината. 

"Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не исках да се захвана с каквото и да е, а исках да  работя по специалността, която съм завършила -  "Журналистика". Беше трудно, никой не искаше да ме приеме, казваха си "руса, млада, сигурно няма грам мозък". Първите две години беше ад, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках!", разказала е Ева.  Тя обича да се хвали, че красотата й е напълно естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, макар че е прехвърлила 30-те. 

Няма и силикон в бюста, а разчита само на това, с което я е надарила природата. Ева открай време следва стриктен хранителен режим, защото преди години била закръглена и страдала от комплекси. Стигала до крайности като пълен глад, но накрая осъзнала, че начинът да поддържа добра форма е друг. "Ограничавам се от много храни – макарони, картофи, ориз, тестени изделия. Тренирам понякога. Няма друг начин! Трябва да приемете, че ако искате да изглеждате добре, някои неща не трябва да се хапват, но не бива да се гладува!",  казва Ева. 

Блондинката все още няма яснота с какво ще се занимава наесен. Тя предпочита да се отдаде на релакс и летни забавления. Хубавицата обича да пътува по света, но тази година обикаля само в рамките на родината, а най-любимото й място за почивка е Южното Черноморие,пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.08.2020 г.
0
 
 
Такъв голям материал за една нещастна, но много глупава жена.Не си заслужава, най-много две изречения.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: