Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Готвят писмо до СЕМ заради обиди във "Фермата"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:08 / 24.11.2021Коментари (1)715
©
Зрителите на риалити предаването "Фермата“ готвят писмо до Съвета за електронни медии, след като останаха разочаровани от обидните думи, разменени в поредния скандал в манастирското стопанство, съобщава Монитор. До вербалната престрелка се стигна в деня, в който Ваня си спечели титлата Фермер на седмицата.

Липсата й на опит и мениджърският й стил не се понравиха на част от участниците във враждуващия лагер. А поведението на Ивайло и Кирил изуми феновете на предаването, които адресират писмото си както до медийния регулатор, така и до бТВ и продуцентите и водещите на "Фермата“ - Иван и Андрей.

Интересен е фактът, че подготвяният документ визира и кадри, които тепърва предстои да бъдат излъчени тази вечер. В същото време в него се посочва, че продукцията не реагира на острите думи, изречени от участниците, което предстои да стане ясно. Струва си да се отбележи, че Иван и Андрей вече отправиха своите критики към участниците в скандала в епизода от понеделник вечер. Това обаче не стана пред останалите фермери, като вместо това водещите отправиха посланието си от студиото, от което коментират ежедневните епизоди.

От фенгрупите на "Фермата“ в социалните мрежи става ясно, че авторите на писмото ще го изпратят до посочените адресати, като призовават зрителите, които споделят мнението им, да направят същото, като използват отново този текст. В него пък се призовава шоуто да бъде свалено от ефир заради опасност неприемливото поведение да бъде копирано от зрителите.

Ето го и пълният текст на писмото без редакторска намеса:

До Председателят на СЕМ Бетина Жотева

До Изпълнителния Директор на bTV

С копие до Продуцентите на формат "Фермата" Иван Христов и Андрей Арнаудов

 

Заявление

От....(име, презиме фамилия)

Български гражданин

С постоянен адрес: ......

Г-жо Председател на СЕМ,

Г-н Изпълнителен Директор на bTV,

г-да Продуценти,

 

Всяка делнична вечер и в събота по ефира на Националната телевизия bTV, се излъчва формат Фермата в най-гледания час от 21.00 до 2230.

Моля да прегледате излъченото предаване на дата 22.11.2021г ( и 23.11.2021г) в посочените часове, за да се убедите как с агресивна вербална атака двама мъже участници във формата - Ивайло и Кирил, си позволиха психически тормоз над възпитана жена - учителка, също участничка във формата .

Именно, защото е предаване в най-гледаните часове и достъпно за широка аудитория от български граждани смятам, че не отговаря на предварително заявените и популяризирани принципи за въздигане на национално съзнание и морални ценности.

Напротив!!!! Ненамесата на Продукцията и на предоставилия ефирното време, показа, как се толерират грубостта, невъзпитаните обноски, възможността психически пред милиони зрители да бъде унижавана жена по професия учителка, която през целия формат не употреби НИТО ЕДНА обидна квалификация.

Моля Ви, в качеството на служебните Ви задължения и възможности, да прекратите това безумие!!!! Нито е красиво, нито е полезно, защото би могло да се копира от ниско грамотни хора и да стане общ модел на подражание и поведение.

Моля да забраните излъчването на останалите епизоди от този "евтин филм" и неговия финал, защото е използвана лъжа и измама! Под предлог, че това е културно, образователно, и позитивно риалити за показване на човешки и професионални умения, всъщност се пробутва на зрителя една агресия, подигравателно отношение и егоцентризъм.

Желая да получа отговор за Вашата позиция по въпроса и предприетите от Вас мерки за възстановяване на справедливостта.

Считам, че молбата ми ще бъде удовлетворена.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Закривайте ги тия безсмислени предавания,колкото по-рано,по-добре..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: