Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гъркиня би шута на влюбения Юксел Кадриев
Автор: Екип Burgas24.bg 13:08 / 31.01.2021Коментари (0)2928
©
На водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев никак не му върви в любовта. 47-годишният новинар е потънал в любовна депресия и дори не може да се зарадва на уволнението на бившия си шеф Венелин Петков, с когото никак не се разбираха. След като мина през скандален развод с бившата си съпруга Бонка, телевизионерът се влюби пламенно в красивата варненка Диди Янкова, която обаче си отиде без време, покосена от рак. Последната му връзка със заможната гъркиня Мария, за която "Уикенд" съобщи преди няколко месеца, също вече е минало. Красивата блондинка поискала да сложи край на връзката им, тъй като не виждала перспектива в нея.

Година и половина водещият въртеше тайна любов със сексапилната гъркиня и всяка седмица пътуваше до Солун, където живее изгората му. Заради засилените мерки за безопасност по време на пандемият от Ковид-19, всеки път влюбеният Юксел си правел задължителния за влизане в Гърция PCR тест, разкриха колеги на тв звездата.

Макар че гони 50-те, разведеният Юксел бил хлътнал до уши по красивата Мария. Като всяка типична гъркиня, 35-годишната хубавица имала доста чепат нрав. Именно това се харесвало на Кадриев, който се славел сред колегите си като веселяк, но с особен характер.

През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолация. Разстоянието между София и Солун обаче се оказало препъни камък за връзката им.

"Далече от очите, далече от сърцето", заявила Мария и поискала да се разделят. Кадриев много тежко преживявал края на отношенията им и изпаднал в любовна депресия. Той започнал да излива чувствата си в стихове и проза, които публикува в личния си профил в социалните мрежи. "Защо можем да избираме с кого да общуваме, но в кого се влюбваме не зависи от нас? Какво се прави с невъзможната любов? Как сърцето живее с нея? Как то тупти въобще или пък буцата тъга в гърлото ти е толкова тежка, че не можеш да вдигнеш погледа си, за да видиш вярната посока и да си поемеш въздух? Преживява ли се? Лекува ли времето болката от несподелената любов или на времето, на което разчиташ, изобщо не му пука за надраното ти до кръв сърце? Или е просто красив пъзел, чиято последна част не иска да застане на мястото си, за да можеш да видиш истинската красота. Несправедливо е, знам, но няма човек без чувства.

Въпросът е на какви компромиси сме готови и дали изобщо се налага да правим подобен избор. Защото...Какъв е паметникът на тъгата? Има ли изрисувани усмивки на него или има само следи от сълзите на душата и драскотини от отминали бурни нощи. Поставен ли е сред поляна от изживени щастливи дни или го облива само дъжд от черни празни сенки? Защо някой не вземе да направи паметник на щастието? Любовта не е професионален боксов мач, за да уточниш всички детайли и правила, и чак тогава да се впуснеш в нея. Тя просто идва и трябва да се живее. Като живота. Дава ти се като нешлифован диамант", философства в проза нараненият Кадриев.


Любовното му разочарование обаче не е повод новинарят да отприщи поетичен талант. Той започнал да драска любовни стихове още в ученическите си години, разкриха колеги на водещия. В тъжните строфи изливал страданията си от раздялата, а темата винаги била една и съща – разбитото сърце на лирическия герой, който незаслужено страдал, че е изоставен от любимата жена. 

Преди да залюби красивата гъркиня, Юксел имаше връзка с варненката Диди Янкова. Знойната блондинка бе собственичка на империя от 6 фирми, повечето от които развиваха дейност в сферата на козметичните услуги и красотата. Янкова успешно управляваше елитния център за красота "Експложън" в морската столица. Макар че Юксел бе с цели 7 лета по-млад от Диди, разликата във възрастта им изобщо не го притесняваше. Янкова бе поддържана жена и никой не й даваше повече от 40 години. Преди 2 г. рак на дебелото черво погуби бизнес дамата, а няколко месеца след смъртта й Кадриев не искаше и да чуе за друга жена. Докато не срещна Мария...



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: