Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Идва мощен енергиен поток към земята
Автор: Екип Burgas24.bg 10:47 / 23.06.2023Коментари (1)391
©
Според астролози днес е ден за всевъзможни удоволствия. Ето защо:

Луната е в знак Лъв и на празен ход до 13:36 ч.


Правете само тези неща, които не изискват много стрес. Не предприемайте нищо ново и важно.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

В 13:36 ч. Луната преминава в знак Дева, където ще остане до 01:58 ч. на 26 юни

С преминаването на Луната през знака на Девата хората стават забележимо по-практични, по-придирчиви един към друг. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Алкохолът в този период е много вреден.

Първият от “благословените дни". В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота. В 6-ти лунен ден постъпва много и различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Лесно се усвояват знания.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Денят е подходящ за естетическото възприемане на живота и получаването на всевъзможни удоволствия. Благоприятно време за общуване с противоположния пол. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на здравето. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

В шести лунен ден трябва да се купуват само стоки, които са свързани с творчество и интелектуална дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, химикалки, пособия за рисуване, музикални дискове, билети за театър, билети за музеи и т.н. С придобиването на всичко останало могат да възникнат проблеми. Ако купувате друго, може да бъдете невнимателни и няма да забележите някои важни моменти, например лошото качество на закупения артикул. Хубаво е да се купуват детски дрехи за "растеж“, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 23.06.2023 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Хороскоп за деня
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Български тенис
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: