Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Карбовски: Гледам претъпкания Античен театър в Пловдив и разбирам, че Лили е по-жива от всякога
Автор: Екип Burgas24.bg 17:07 / 25.09.2021Коментари (8)1557
©
И мартин Карбовски изказа своето мнение относно концерта на Лили Иванова в Пловдив. Припомняме, че този концерт предизвика противоречиви реакции със слабата форма на великата певица, както и с претъпкания Античен театър, без никакво спазване на дистанция. Ето мнението на Карбовски, публикувано в социалните мрежи.

Ще се изненадате. Когато става дума за Лили Иванова не трябва да става дума за любов. Трябва да става дума за уважение и признание.

Това са най-скъпите стоки на това племе, блудно и мразещо. Само публиката решава кога да умре един артист. Не го решава Сульо и Пульо, както би казала самата Лили Иванова.

Като гледам претъпкания Античен театър в Пловдив, разбирам веднага, че Лили е по-жива от всякога.



Плачете на гробовете на неродените таланти, с които си пълните сутрешните блокове, неизвестни, неталантливи, попаднали във вчерашния вестник и безполезно болезнено надути като самочувствие.

Абортираните таланти от плоския екран, те не създадоха нищо, но плюят по гигантизма на вечността.

Искам всеки, който хвърля камъни по иконата, да си представи какъв медал заслужава тя. Не, медалът не е за гласа й и таланта й. Медалът е за вечната, изтощителна, ненужна, киселинна битка с жълтото. Всеки ден някой пише как Лили слиза от сцената. Кой се нуждае от тая лъжа?

Всеки ден се пише колко е стара?

Кому е нужно това, освен на умиращите в ракия и умиращите в претенция автомегаломани, известни само на себе си, роднините и съседите си?

Всеки ден някой коментира таланта и грешките на иконата, кому е нужно - освен на безполезните хора, виждащи в успеха на другия собствената си публика, но не днес и не на този свят.

Има хора, (в така нареченото изкуство) - мислят си, че ако си сменят пола, ще вземе да им се роди публика. Недейте така, бе. Нашите журналисти сякаш са култ на Танатос - седят отстрани и потриват ръце кой велик артист ще вземе да се гътне тия дни.

Пей, Лили. Пей си, да се пукат душманите.

Има хора-сенки, те бързат да погребват други хора, за да не се забележи, че хората сенки нямат нищо в дущицата си, освен интрига и злоба, и превелика завист. Нищожества, предизвикващи жал.

Не, не съм приятел на Лили Иванова. Карам се с нея за текстове, за филми, за общи проекти и няма какво да се хваля с това. Знам само, че дължа уважение на Лили. Онази, която има публика. Повечето неща, които виждате в постния пейзаж на изкуството у нас - повечето нямат публика. Просто е.

Да, на Лили има за какво да се завижда. Но не го правете. Ако не е вашата икона, просто уважавайте религията на другите.

Мразете я, но не я сваляйте в мръсни ръчички и клавиатури от сцената. Защото, помнете ми думата - само публиката убива артиста, вие няма да можете.

И слава Богу, слава Богу.

П.П. Никога не давайте съвети. Никога. Но аз ще си позволя един съвет към по-младите: не плюйте хора, които са ви давали работа. Или още по-смешно: не плюйте хората, които са ви отказали интервю. Никога, никога, никога. Недейте. Послушайте ме.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Просто е жалко, толкова е жалко, че няма на къде повече....но то си и личи с това мислене такива и резултати. Дали можеше да спази мерките (каквито и да са те) - можеше, дали трябваше - трябваше. НО тук нещата се случват по друг начин и разбира се, щом може да ги наруши и Лили Иванова ще ги наруши.....ПОСЛЕ чакайте обикновения човек да ги спазва - НЯМА КАК! За законите говоря....не за противоепидемичните мерки, да не вземе някой да се обърка!
+7
 
 
Браво,г-н Карбовски,много точно и трогателно ! Няколко поколения израснахме с песните на Лили ! Нека е жива и здрава !
-1
 
 
добре че има концерти да разберем че е жива. през останалоте време е илюзия. иначе много сме известни
-5
 
 
този канален плъх се *прави на интересен*,но в изкривената медийна българска среда само такива лекета са постоянно по екраните и ни заливат с простотии!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: