Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Майката на Поли Генова празнува победа над страшна болест
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 05.06.2023Коментари (0)2439
©
Майката на Поли Генова празнува 60-тия си юбилей преди дни, а 19 години от него са удържана победа над рака на гърдата. Арх. Даниела Генова посрещна рождения си ден, свободна от физическата и емоционална травма, която неизменно остава от тази страшна битка. Когато се погледне в огледалото, вече нищо не й напомня за борбата с диагнозата, защото през зимата майката на певицата се подложи на реконструкция на лявата гърда. 

"Мама на 60. Честит рожден ден на най-добрата майка, баба и истинска дама – арх. Даниела Генова", написа Поли от Тунис и сподели в инстаграм кадър на майка си и дъщеря си, която в края на миналата година навърши годинка. Певицата съчета семейната ваканция със снимките на клип към нова песен. Така че изкара няколко дни в екзотичната страна с мъжа си, малката Леа и братчето й Даниел, който е вече на 4 годинки.

"Майка ми е много важен човек за мен. Тя е моят пример в живота. С това как жената може да бъде много силна фигура. Как тя, макар, че има семейство, може да бъде независима, да има независим дух, да има професия, която да продължава да развива във времето. Да не се отказва – това може би е най-силният урок, който съм получила от нея", сподели Поли в предаването "Животът по действителен случай" през декември. Тогава арх. Даниела Генова разказа за борбата си със страшната диагноза и за това как я е променила. Зрителите на Би Ти Ви бяха съпричастни и с промяната, която майката на лъчезарната певица претърпя пред камерите, след като се подложи на реконструкция на лявата гърда и фейслифтинг, с който възвърна младежката си визия.

Поли, която публиката свързва с успешните й представяния в музикалния конкурс "Евровизия", била на тийнейджър, когато диагнозата рак връхлетяла семейството й. Певицата научила за задаващата се битка в еуфоричен момент – първото си море с приятели. Майка й се обадила, след лекарския преглед, и Поли веднага се качила на автобус за София. Това е най-дългото пътуване в живота й. Такова й се сторило, защото по пътя Поли постоянно премисляла думите на майка си. Тогава нямало кой знае колко сериозен достъп до интернет, за да получи достоверна и изчерпателна информация. Така че певицата разполагала само с тази, която майка й споделяла по телефона, и през съзнанието й преминавали какви ли не мисли. Тревогата й била голяма. Още повече, че Даниела се стараела да се държи, но по гласа й дъщерята усещала колко е разстроена.

"В началото страхът е голям – от неизвестното... Всеки ден виждаш как близките ти го приемат и за семейството е страхотен стрес", разказва Даниела. Дъщеря й пък е казвала, че се опитвала да бъде силна, да не показва слабост, защото с това щяла да усложни още повече нещата. Така че с баща й тайно страдали и се молели всичко да е наред.

"Все едно попадаш в някаква центрофуга", образно се изразява арх. Генова. Изборът й бил или да послуша лекаря, като се изправи пред истината и се оперира веднага, или да се "скрие" и да се надява всичко да се оправи чудодейно от само себе си. Във втория случай би се подложила на очакване, което да я държи в напрежение. Избрала първия вариант. Още същата седмица, в която чула диагнозата, се подложила на мастектомия на лявата гърда.

Минали са 19 години от тогава. Случилото се променило арх. Даниела Генова. Тя сменила приоритетите си. Осъзнала, че има далеч по-важни неща от външния вид и суетата. Въпреки това, когато всеки ден се изправяла пред огледалото, физиката й напомняла за този период. Тъкмо затова през зимата на миналата година, тя се решила на пълна промяна в предаването "Животът по действителен случай".

След като й бе направена реконструкция на лявата гърда, арх. Даниела Генова вече има комфорта да избира по вкус облеклото си, а не да го съобразява с претърпяната преди години операция. Без притеснение и ходи на плаж. А когато се погледне в огледалото, вече се чувства цяла. В предаването арх. Даниела Генова се подложи и на допълнителна интервенция – фейслифтинг, чрез който лицето й бе подмладено и освежено. През април в семейство Генови имаха и друг празник. Бащата на Поли отбеляза своя 60-ти юбилей. Певицата го нарече "най-готиният баща", припомня HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: