Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Носител на "Златната топка" и легенда на Ливърпул инвестира в българска компания
Автор: Екип Burgas24.bg 16:22 / 26.06.2023Коментари (0)639
© bTV
Носителят на "Златната топка" за 2001 година Майкъл Оуен се присъединява към българския стартъп в областта на спортните технологии като инвеститор. Barin Sports обяви стратегическото си партньорство с легендарния футболист. В рамките на съвместната работа Оуен ще поеме ролите на инвеститор и посланик на компанията. 

Като инвеститор в българската компания англичанинът ще допринесе с ценните си експертиза и опит, за да помогне за развитието на бранда и подобряването на позициите му на глобалния пазар, предава bTV. От компанията казват, че се надяват неговата поява да затвърди стремежа им да предлагат технологични решения от следващо поколение, които да вдъхновяват и да помагат на спортисти, треньори и спортни ентусиасти да постигнат най-високи резултати.

"Много се вълнувам за сътрудничеството си с тази компания. Техните опит и знания да преминават границите на възможното в спортната технология се допълват перфектно с моята страст към иновациите и съвършенството. Силно вярвам, че това, което заедно правим, има потенциала да трансформира начина, по който подхождаме към спортното представяне, тренировките и превенцията от контузии", каза Майкъл Оуен.

Разработената от компанията ултрамодерна технология използва най-съвременните методи за проследяване на ключови показатели от представянето на спортистите в тренировъчна и състезателна среда. Точните данни могат да се следят в реално време, без забавяне, и да повлияят положително на решенията на треньорите, а следователно и на представянето на спортистите.

Системата позволява да се направи изчерпателен анализ и персонализирани тренировъчни програми. Отдадеността на компанията към научните изследвания, иновативното развитие и взискателността към възможностите на науката я позиционира като новатор в индустрията на спортните технологии.

"С голямо удоволствие посрещаме Майкъл Оуен в семейството. Неговите изключителни постижения във футбола и непоколебимият му стремеж към съвършенство се вписват идеално в нашите основни ценности", каза изпълнителният директор на компанията Владимир Грозданов.

Майкъл Оуен е бивш футболист на Ливърпул, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Нюкасъл Юнайтед и Стоук Сити. Най-значимият успех в кариерата му е спечелването на "Златната топка" на Европа за 2001 година. Някои негови голове ще останат завинаги в историята на футбола. Такива са попаденията му срещу Аржентина на Световното първенство през 1998, когато е на 18 години. Незабравим е и хеттрикът му за Англия срещу Германия в световна квалификация, както и двата му гола на финала за Купата на Англия срещу Арсенал през 2001 година. Има реализирани 40 гола в 89 мача като национал. На 19 март 2013 той обяви отказването си от футбола.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: