Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Силиконови бръмчалки и певици големи фенки на Кирил Петков
Автор: Екип Burgas24.bg 13:27 / 17.11.2021Коментари (0)1039
©
Петков със съпругата си
Кирил Петков не е харесван само от висшисти, с голям доход и младежи, а и от... плеймейтки. И фолкпевици. Именно заможни хора с няколко образования, живеещи в големите градове са основният електорат на бившия служебен министър на икономиката, но... не съвсем. Оказва се, че голяма част от родните бръмчалки също са фенки на Кирил Петков.

Един от лидерите на "Продължаваме промяната" изглежда много добре, категорични са две от най-актуалните силиконови бомби Нора Недкова и Михаела Тодорова. На подобно мнение е и фолкпевицата Весела.

"Изглежда симпатично! Строен млад мъж е - каза пред "България Днес" Мис Плеймейт 2017" Нора Недкова. - Симпатизирам на Кирил Петков. Той е един интелигентен и положителен човек. Като министър в служебното правителство се справи много добре. Петков е млад, с обноски и добро възпитание. Точно такива хора трябват в новия парламент на България", констатира Недкова.

Плеймейтката пожела успех на Кирил Петков. Лидерът на ПП вече обяви, че се готви за премиерския пост.

"Надявам се новият министър-председател да не разочарова в гласуването му доверие. Да видим наистина промяната в действие. Истината е, че българинът има нужда от нещо ново. Хората у нас се припознават в този, за когото са гласували", добави очарователната Нора.

Друга актуална плеймейтката също смята, че Кирил Петков е доста симпатичен мъж. Изкусителката Михаела Тодорова е на мнение, че един от лидерите на ПП има хубаво излъчване.

"Кирил Петков е млад, говори разбираемо, за разлика от много други. Не е лош мъж, изобщо. Харесва ми", споделя пред вестника Тодорова.

Победителката в конкурса "Мис Плеймейт 2019" обясни, че Бойко Борисов и Слави Трифонов също са й симпатични. И не може да направи избор кой й е най-приятен на външен вид.

"Уважавам много Слави. Много ми е на сърце. Но сега хората искаха промяната. Ето я, тя дойде. Пък да видим", казва още Тодорова.

Силиконовата бомба не е оптимист, че ситуацията в страната ще се промени.

"Трябваше да се заложи на старите кадри. Те вече имат опит в политиката. А и да си го кажем направо - смятам, че новите са жадни за пари. Може да крадат повече. Старите поне вече са се наяли и ще оставят повече за народа", казва с усмивка на устата Тодорова.

Харизматичен, успешен и обаятелен!

Така определи евентуалния нов премиер Кирил Петков легендата на попфолка Весела. Изпълнителката на вечните хитове "300 нощи, 300 дни" и "Любовен пожар" е изключително доволна и щастлива от изборната победа на "Продължаваме промяната".

"Петков е изключително ерудиран, перспективен и с ясна визия за това какво трябва да се направи. Като млад и успял човек той вдъхва доверие със своето излъчване. Обичам хора като него, които са усмихнати, ведри, позитивни. Това ни липсва на нас, българите. Дори често чувам как мнозина не одобряват такива лъчезарни хора, какъвто съм и аз", сподели пред "България Днес" палавото око на попфолка.

Весела е родом от Хасково и там отглежда 4-годишния си син със своята половинка. От Града на Богородица, както е известен градът заради доскоро най-високата статуя на Божията майка в света, e също родом и бившият служебен министър на финансите Асен Василев, който най-вероятно ще се завърне на същия пост при съставяне на широк коалиционен кабинет с мандата на "Продължаваме промяната".

"Това е още един огромен плюс да подкрепям тази промяна, която е наложителна за България. Казвам го с риск да не се харесат думите ми на подкрепящите другите партии, но пътят пред нас е един и той е към усъвършенстване, развитие и по-добри дни", споделя още фолкпевицата.

Тя е категорична, че трябва да се дава път на младите и способни хора, които имат визията, волята и способностите да направят пробив срещу закостенелото мислене на голяма част от статуквото.

"Не бива да се потискат тези хора, както често се случва през годините. Когато видиш човек, на лицето му е изписано дали е добър и позитивен, както е в случая с Кирил Петков", допълва още Весела.

Изпълнителката се надява до края на ноември ситуацията с коронавируса да се нормализира, мерките да се облекчат и през декември народът да си навакса заради затворените заведения и ограниченото им посещаване заради зеления сертификат.

"Изкарах COVID-19 вкъщи с леки симптоми. Имах хрема и трябваше да си направя тест, който неочаквано за мен излезе положителен. Карантинирах се вкъщи и с детето не излизахме навън. За щастие не се наложи да влизам в болница. Вече всичко е наред", споделя изпълнителката на "Уво-уволнение", която преди броени дни се завърна с нова песен след 10 години затишие.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: