Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Водещата на "Събуди се" разкри тайни за личния си живот
Автор: Екип Burgas24.bg 17:06 / 27.12.2020Коментари (1)2023
©
Мартина Ганчева живее с приятеля си на семейни начала вече от няколко години, но все още няма новина за брак и деца. Водещата на предаването "Събуди си", която следващия март ще празнува 40-тия си юбилей, досега като че ли все е давала приоритет на кариерата си.

Мартина не е типичната кариеристка, тъй като за нея най-важно е да работи това, което обича, и с това не прави компромис. Синеоката журналистка винаги с въодушевление разказва за постиженията си в професията и хобитата си, сред които зумба, а до преди 4 години и танци. Личният й живот никога не е бил на заден план, тъй като Мартина има много силна връзка със семейството си, а за мъжа до себе си е говорила само хубави неща. Само че Мартина никога не е разкривала самоличността му, дори и във фейсбук, където иначе е много дейна. На фона на изключително много снимки от работата си, пътуванията си, срещи с приятели и моменти с родителите си, няма нито една с въпросния мъж, с когото журналистката е казвала, че живее на семейни начала. "Обвързана", отбелязала е водещата в социалната мрежа, но с кого вероятно е мистерия дори за колегите й. 

"Хубав, интелигентен и много добър. И тук е мястото да кажа, че ако не беше той, аз нямаше да стигна до тук, защото е безкрайно търпелив към всички моменти, в които липсвам от вкъщи или работя. Не мисля, че много хора биха реагирали толкова толерантно. Той е най-верният ми барометър и съветник. Не ми спестява нито похвалите, нито минусите", споделяла е Мартина в момент на откровение. 

Русенката предпочита да не навлиза в детайли за връзката си, без да е уточнявала защо. Казвала е само, че отдавна е обвързана. Не се знае нищо за мъжа, с когото живее. Мартина е описвала само негови качества, сред които цени толерантността и търпението. "Важно е, защото ако човекът до теб не те разбира, не можеш да вървиш напред. Притесняваш се какво ще си помисли, дали ще се почувства ощетен и пренебрегнат. Ако няма спойка и разбиране, няма да има и връзка. Разбирането и взаимният компромис са ключът към това да сте щастливи и да сте заедно, и връзката да издържи дълго", разсъждавала е водещата. Мартина Ганчева все пак мисли за брак и деца. "Смятам, че родителството е нещо, в което няма краен срок и се случва индивидуално при всеки", казвала е тя. Така че нищо чудно скоро да изненада колеги и приятели. 

До тогава журналистката разпределя времето си хармонично между работата си, моментите с близките си и хобитата си. Водещата винаги е имала изключително силна връзка с родителите си. Най-тежка в личен план е загубата на баща й Румян Ганчев, който е бил зам.-областен управител, директор на Историческия музей и на регионалната библиотека "Любен Каравелов". "Не можах да се сбогувам с него, защото заболяването му се разви много бързо. Отиде си без време", споделяла е Мартина. Никой от лекарите, а минали през много мнения, не казвал колко му остава. "Вътрешно искам да вярвам, че си е отишъл спокоен. Последния път, когато се видяхме в София, той ми каза: "Спокоен съм за теб, знам, че си добре". Смъртта му беше голям удар, защото двамата бяхме много близки приятели, връзката ни наистина беше специална. Много хора казват, че приличам на него, не дори физически, а като излъчване", споделя Мартина. 

Тя е много близка и с майка си Лили Ганчева, която е изпълнителен директор на асоциация "Еврорегион Данубиус". Двете често заедно си организират пътувания и почивки край морето, дори се случват да си правят компания в спортната зала. Майка й е най-големият й критик и в същото време най-големият ми фен. "Нищо не ми спестява - от тоалета до съдържанието на предаването ми", казвала е Мартина. 

Пътят й в професията не е бил никак лесен. Журналистката, която завършва румънска филология и още през втория семестър на следването си започва да стажува в БНР, а след това се явява на кастинг при Уляна Пръмова, тогава директор на телевизия "Ден". После се мести в предаването "Днес" по "България Он Еър", а от близо две години е водеща на "Събуди се" по Нова тв. 

Вечно усмихнатата водеща рядко, но винаги открито е говорила за здравословните проблеми, които преборила. Мартина била дете, когато заради обгазяването в Русе, получавала астматични припадъци и лекарите посъветвали родителите й веднага да напуснат града. Затова и две години са живели в Правец. Мартина има и три операции зад гърба си. Водещата не е споделяла подробности, но е изтъквала, че всички изпитания, които й се стоварили на главата, много я промениха. Преди била неуравновесена, плаха, несигурна, а тези трудности я направили по-спокойна. Мартина дори помогнала с опита си на своя колежка, която бегло познавала. Само че водещата не се поколебала да я успокои, когато научила, че има проблем, който и тя самата имала. Всичко това я накарало да се интересува, да чете, да опознава себе си. "А понякога и да помагам на другите. На себе си помогнах, като започнах да танцувам. Винаги съм се занимавала с някакъв спорт, но в танците е моята душа", казвала е Мартина. 

Тя обича спорта от дете и все била на тренировки, като сменяла само дисциплините. Майка й я водела на класически балет, но не била от най-фините и ниските деца и не продължила. В 7-8 клас тренирала аеробика в зала до дома си. Ходила на стрелба, а до преди 4 години Мартина била доста дейна на уроците по танци, които посещавала в София. Намерила това си хоби съвсем случайно. Преди време, малко преди старта на "Денсинг Старс" и "ВИП денс", отговорила на въпрос, свързан с танци, във фейсбук. Спечелила три урока по салса, но не й харесало. Започнала да търси танца, който е за нея, и така, през 2015 г. Мартина излиза дори на голяма сцена в НДК. Водещата се включила в танци на филмова музика. С групата, в която участва, изпълнили Котешки танц, вдъхновен от филма "Батман се завръща". 

Мартина е позагърбила и другото си хоби – изработването на бижута. Тя от малка се увличала по модата и детайла. Дори скицирала модели, изрязвала картинки от женски списания, гледала модни канали. "Започнах на шега с обеци за Свети Валентин", споделяла е Мартина. Днес тя има все по-малко време да прави бижута, но пък продължава да носи тези, които вече е изработила, с които винаги жъне комплименти, писа Уикенд.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-после да науча нещо за Мартина Ганчева.Тъкмо се чудех откъде да разбера нещо за нея.Голям кеф!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: