Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зрителите възхитени от финала на снощното шоу на Рачков
Автор: Екип Burgas24.bg 09:34 / 22.03.2021Коментари (0)1822
"Невероятно шоу със страхотен финал! Благодарим за прекрасните емоции".

"Днес шоуто беше на хубава тема и смислено. Разчувства ме музикалната китка накрая! Васко Найденов и Веско Маринов носят такъв заряд! Страхотни! Продължавайте все така! Поздрави от Германия".

"Благодаря за приятния завършек на седмицата! Имаме нужда от такова преди утрешното затваряне! Замисъла на шоуто е страхотен, гостите приятни и на ниво! Песните бяха стойностни! Аплодисменти за всички и най-вече на Стенли и песента в памет на починалия тази седмица Константин Марков! А кой не иска да слуша "Бургаски вечери" - велика песен! Финалът с толкова много изпълнители ме очарова! Пожелавам на Рачков и целия невероятен екип здраве,разнообразни гости, много смях и песни! Нека не сме критични,а да се забавляваме!"

"Браво, това предаване вече беше друга работа. Първите няколко Рачков бе скован, тука вече беше той, браво", гласят малка част от коментарите на официалната фейсбук страница на "Забраненото шоу на Рачков“.

Снощи предаването разбуни духовете на забавата с една вечна тема: "София срещу провинция“. Рап батъл, пътешествие през столицата, телевизионна игра, емоционални музикални изпълнения и една неочаквана вокална формация преведоха зрителите през едно своеобразно пътуване из цяла България. Плеяда от звездни гости отново изгряха на сцената на предаването, а любимият водещ Димитър Рачков успя да изненада всеки от тях.

В третото издание на "Забраненото шоу на Рачков“ феновете се насладиха на няколко великолепни музикални изпълнения. В същинска рап битка влязоха двама любими български рапъри – Бат Венци и 100 KILA. Представител на столицата бе Бат Венци, а 100 KILA веднага отговори, защитавайки варненската чест с рими. Васил Найденов зарадва публиката и зрителите с брилянтни изпълнения на две от най-любимите български песни – "Синева“ и "На случайна гара“, акомпаниран от китариста Стоян Бозов.

Шоуто отново изненада с нетипична музикална формация – Дара, Фънки, Геро, Рафи, Милица Божилова,Стенли и Веселин Маринов закриха предаването с миксирано изпълнение на едни от най-емблематичните български песни за градове. На сцената на шоуто Стенли с изключително емоционално изпълнение на "Любовта, без която не можем“ почете паметта на основателя на група "Тангра“ Косьо Марков, който ни напусна през изминалата седмица.

Водещият Димитър Рачков посрещна на сцената и Соломон Паси, а изненадата беше образно пътешествие из столицата с емблематичния трабант на българския политик. По време на пътуването той разказа нечувани и интересни истории за култови сгради в столицата, както и за забавни моменти от кариерата и миналото си.

"Стани софиянец“ подложи Ники Кънчев на истинско предизвикателство. Димитър Рачков влезе в ролята на култовия си образ Ники Пънчев, а на горещия стол седна Ники Кънчев. Забавни въпроси и весели истории направиха играта още по-смешна, а в края гостът получи и специална изненада – една от най-големите звезди на родния футбол – Георги Велинов.

Палавите баби от село Горно Драглище донесоха в студиото настроение от Югозападна България и научиха водещия на няколко нови думи.  А носителите на наградата Икар куклени актьори от представлението "Avenue Q" отбелязаха на сцената на "Забраненото шоу на Рачков“ Световния ден на кукления тетър.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: