Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тотална гавра с родни уж ВИП особи
Автор: Екип Burgas24.bg 08:55 / 29.11.2020Коментари (2)4204
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Фънки - мода между Магурата и Дългия

Нещо като модните Лаурел и Харди, Ники Кънчев и Фънки привличат внимание с тънкото безпокойство от тяхното несъответствие. А това несъответствие е всъщност очаквано, симпатично, изпълва сетивата с любопитство, като при театрален спектакъл, в който играе Фернандел, но изведнъж се включва френския президент. Ники Кънчев се спасява от отровните ми приятелски стрелички, защото костюмът опрощава всеки дисонанс и макар сакото да изглежда като подарено, телевизионният водещ го носи с добре отработен навик.

Фънки сякаш се наслаждава на своя небрежен вид, под който цъфти самоирония. Така изглеждат повечето продавачи на варена царевица, но ние знаем, че под подвеждащата естетика на музиканта цъфтят качества, които не се нуждаят от тафта и коприна. Коженото яке на вечното жури лъщи като покрив на тунингован запорожец, а синджирите и обеците очертават времето от Магурата до Слави Трифонов.

Шонлебе в клуба на Марлене Дитрих и Гарбо

Със запазено място на модната почетна стълбица, бизнесдамата Силвия Хрисимова-Шонлебе изненадва приятно и днес. Макар да се очаква черното да носи тъга или поне да отчита спад в естетическата амплитуда, при Силвия той е озарен от личния и чар и обаяние, както и от този невероятен цилиндър. Аксесоарът, използван повече от мъжете, отколкото при дамите, с малки звездни изключения, подхожда на Шонлебе без да отнема от сериозния и статус.

Цилиндърът, носен в годините и вековете от знаменити жени, сякаш се "римува" със сценичното настроение и манеж, но дори и в една  преуспяла бизнесдама подкрепя сериозните и характеристики. Основен герой в този кадър е настроението, усмивката и желанието за разнообразие. Така приказката едновременно се разказва и случва.

Наско Колев с прахосмукачка между краката?

Че карантината се отразява на хората- отразява се. Но смятах, че това е валидно за възрастта от зеления коридор, не за младоци като Наско Ментата, простете- Наско Колев. Неволната грешка в имената идва сякаш на място, за да кажа, че съм виждал изпълнителя на Шошана много по-добре облечен от колегата си- рапър. Особено в случая на тази снимка, където като след падане върху главата му на пълен кош за пране, Наско е позирал.

Признавам, че звездата от ВИП брадър има интересен чатал, през който минава маркуча на наргиле, което без очила ми се стори на прахосмукачка. Дали поколенията няма да свържат моя каламбур с това, че певеца носи прахосмукачка между краката си… Поживем увидем. Говоря примерно, май не ме разбра…Вижте бляскавото яке в цвят на опаковка от вафли, може би трябва Галин да си купи същото. Харесват ми маратонките, украсени като съвременно мотоциклетче Веспа. И всичко това, тези цветове и съчетания, от момче , което на ръст е като Боримечката. Не одобрявам. Воистина!

Де е Миро до Мария…

Добре си е Миро, все до красиви жени се снима, все има с какво да ни изненада. Днес до него на моден пост е Мария Игнатова, облечена в такъв текстилен плач, че ми иде да и подам носната си кърпичка. Тя е копринена и неизползвана. Кърпичката имам предвид. Като се фокусирах малко, пред мен наедря образа на едни устни, после на нос, почувствах се като пред кабинет очи-уши-нос-гърло. Виждал съм някои модерни медицински работници да носят подобни униформи, но да е станала тези дни Игнатова лекар, не се е чуло дори в Господари на ефира.

Прическата на телевизионната водеща не ви ли прилича на купа прясно сварена паста, запокитена върху и? На мен ми прилича. Изберете бял или червен сос да добавите и да се насладите на преживяването. Господин Миро – отново с бяла ризка, към която нямам никакви забележки, но някак не пасва с коженото му яке.  Як е…Миро, но това яке…

Вътова облечена, като за седем Евро…

Хвани едната, облечи другата сякаш говори тази снимка, приютила две красиви жени, всяка икона за своето поколение. Катерина Евро е посипана с радостни шарки на леопард, сринали се върху парче плат, превърнало се в риза. Дългият път на този дизайн минава през хиляди други знаменитости от редиците на Холивуд до попфолка на България. Прическата на Евро спомага за изличаване спомена от ризата, но все пак смятам, че е време да опита с каубойска шапка, ако някога фризьора и го вземат запас.

Като познавам повече фризьори днес, най-много да осъмнат в някой тематичен бар и да не се явят в салона по алкохолни причини. На това ме навеждат косите на Славена Вътова, посипали се като кални потоци по баир, а розовата блузка си е направо на баир лозе. Цветът, подходящ за стар кадилак или чорапогащник на нощна танцьорка, седи с намек за лека поквара, затова препоръчвам госпожата винаги да има под ръка сако. Както и стилист, който да я дърпа за ушите, когато тръгне да се снима, облечена така. Черната пола на Вътова и прави лоша услуга, защото от моята перспектива, тя променя линията на тялото и по начин, който не е за предпочитане.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не съм фен на Лорда, но много ме кефи, защото казаното от него е вярно.
+1
 
 
Несъмнено е оригинален и има дар слово.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: