Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Умни главици: Филева и Джуджи се дипломираха в пандемията, Гущерова учи за юрист, Тита се стяга за изпити
Автор: Екип Burgas24.bg 17:06 / 12.12.2020Коментари (1)1600
©
Преди броени дни хиляди студенти приеха поздравления за 8 декември. Най-много честитки в уеб пространството се появиха за Михаела Маринова и Христина Христова Тита. Вили Марковска пък разкри, че може да бъде наричана студентка.  Затова, че отново ще прекрачи прага на университета, съобщи самата тя в социалните мрежи. На 33 години актрисата ще учи психология - редовно обучение. Звездата смята че никога не е късно за учене.

Преди години водещата Деляна Маринова-Джуджи подобно на Вили провокира любопитството сред феновете с новината, че отново ще се отдаде на книги, записки и  изпити. През 2020 година чаровницата се похвали с добра новина. Тя вече е магистър. Дори публикува копие на дипломата си. Специалността и е "Мениджмънт в екранните изкуства“.

Михаела Филева също успя да завърши магистратурата си в Музикалната академия. "От цялата корона ситуация, успях да извлека едно хубаво нещо - намерих време да завърша магистратурата си в Музикалната академия“,  сподели в Инстаграм тя.

Михаела Маринова пък учи "Музикално-сценична режисура“. Тазгодишния 8 декември я провокира да разкрие, че в университета е срещнала най-добрата си приятелка.

Интересен факт е, че певиците Кали и Райна са професионални психоложки от фолк гилдията.  Райна стартирала много успешно университетския си живот, докато не дошло време да се дипломира. Изпълнителката дълго отлагало голямата крачка, но в крайна сметка грабна диплома по психология от Нов български университет. Кали признава, че обича да учи въпреки че отглежда тримата си синове и ходи по участия. Тя завърши бакалавърска степен по философия, след което се сдоби и с магистратура по психология.

Тита учи специалност "Управление на бизнеса и предприемачеството“.  През 2018 година, която е приета, русокосата хубавица сподели, че е приета по първо желание, а не е била отрязана както гласяха слуховете.

Плеймейтката Светлана Гущерова се е възползвала от свободното си време. Тя е майка на две деца, но  грижите за тях явно не са прекалени за нея затова бившата брадърка е решила да постави ново начало в живота си и е записала да учи за юрист.

Носителката на престижния приз "Мис свят“ Вероника Стефанова е завършила "политология". "Ще се радвам след години, когато приключа всички пътувания и изяви около професията ми, да се развия според образованието си",  коментира миската.

Ася Капчикова е изследвала дебрите на философията в Софийския университет. Красавицата признава, че никога не е обмисляла се занимава с това.  Имала теория и практика, дори е преподавал в едно училище като студентка.

Маги Бадер е завършила информационни технологии  и твърди, че все още е добре с компютрите. Златка Димитрова позната и като Черната Златка е завършила "Икономика“. Катрин Вачева пък има висше образование със специалност "Бизнес администрация“. Фолк певицатаДжена изненада феновете си като им призна, че от три години учи "Криминалистика“.

Певицата Цвети Радойчева е завършила Музикалната академия "Панчо Владигеров“ със специалност поп и джаз пеене. Още от първи курс пее в столичен пиано бар и винаги на осми декември е била на работа докато следва.

Ексцентричната дизайнерка Mегз и Джулиана Гани са сред най обсъжданите университетски преподавателки.  Миглена Каканашева се похвали първо във Фейсбук, че се изявява като преподавател в Югозападния университет "Неофит Рилски“ в Благоевград. Лекции по мода и здраве изнасяше и Гани. Тя преподаваше в частното "Висше училище по агробизнес и развитие на регионите“ в Пловдив, писа "Телеграф“.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.12.2020 г.
0
 
 
А трябва ли да знаем кои са тия звезди?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: