Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Появиха се пикантни подробности за две от двойките в "Един за друг"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:33 / 07.03.2021Коментари (3)7805
©
Младият лекар Иван-Асен от риалити формата "Един за друг" може да е положил Хипократова клетва, но не се трогва за болните, ако не му дадат пари на ръка. Пациентка, която случайно е попаднала при лекаря, разкри пред "Уикенд", че докторът взима по 50 лeва, за да ти обърне внимание.

"Не ме интересува разликата във възрастта им. Грозно е поведението на този доктор! Попаднахме на него в "Пирогов" и съм възмутена! Ужасно отношение, но до момента в който получи 50 лв за довиждане. Тогава изведнъж отношението се промени. Предполагам, доста хора ще го разпознаят този хубостник", ожали се млада жена, която е потресена от наглия лекар.

Иван-Асен има връзка с 42-годишната Милена, която е медицински представител във фармацевтична компания. Младият доктор работи в клиниката по кардиология в УМБАЛСМ "Пирогов“. Двамата се запознават на работен семинар, където пламва любовта им. Милена се развежда набързо и приключва 20-годишния си брак, Иван също прекратява връзката си. Двамата са заедно от 2 години и вече са се сдобили със собствен дом в София. "Едва ли е от лекарската заплата - сигурно е от пари, които пациентите им дават на ръка", цъкат с език зрители на формата.  "Тази 42-годишна и 28-годишен не си подхождат. Все едно гледам майка и син", "Изключително смешна двойка. Майка и син решили да стават известни или пък им трябват пари - те си знаят. Което и да е от двете, не е това начинът. След 15 години ще са много интересна картинка!", са само част от злъчните коментари за двойката.

Факт е, че 42-годишната Милена изглежда много по-добре от доста от младите момичета във формата, които приличат на лелки. Иван-Асен пък прави впечатление с доста изнежнените си маниери и поведение. Дори се породиха слухове, поставящи под съмнение сексуалността му, които не се наемаме да коментираме. Факт е, че Милена се държи като майка орлица с младия си мъж. 

Само седмица след старта на втория сезон на "Един за друг", в социалните мрежи вече има масово негодуване срещу едно от семействата. Зрителите са настръхнали срещу бизнесдамата Тяна Пресолска и съпругът й Иво. Очевидно е, че те са попаднали в шоуто с връзки, а не чрез обичайния кастинг.   Проверка на "Уикенд" показа, че двойката е дала интервю за "Събуди се" преди година, още когато Ива Софиянска-Божкова работеше в телевизията. Материалът носи заглавието "Пълна къща: Тишината невъзможна в дома на семейство Пресолски". В 7-минутния материал двойката разказва за живота си, 3-те си деца, двете си сватби и любовта си.

Тяна е собственичка на веригата козметични салони с просташкото наименование "Дуписима", където ходят голяма част от най-вулгарните плеймейтки, както и дами, облечени и изглеждащи на ръба на добрия вкус. Студиото за красота е сравнително оборотно. Иво пък е братовчед на актьора Димо Алексиев. Отново шуробаджанащината излиза на преден план, роптаят зрителите.  От визитката в "Един за друг" виждаме, че не всичко между Тяна и нейния съпруг Иво винаги е било наред. Двамата признават, че са минали през много тежки моменти, един от които е изневяра от страна на Иво. Той признава, че е благодарен на съпругата си, че тя му е простила, а тя се опитва да убеди аудиторията, че отношенията им стават дори по-хубави отпреди, но малцина й вярват.

"Тяна само за тази изневяра приказва където и да отиде. Гледала съм я в няколко интервюта, задължително споменава и това. Отделно и собствен канал има в Ютюб и там май беше направила видео за това. Не знам, урок е, опит е, но при наличие на деца не ми се струва удачно така да ходиш по телевизии и навсякъде да го подмяташ“, коментира зрителка на предаването.

Почти всички фенове на "Един за друг" са негативно настроени срещу семейството и ги определят като връзкари, заради гостуванията им в Нова тв, роднинските връзки и контактите на Тяна с куп известни лица.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз съм шибал дрът змей, по-дашни са от младите, но накрая винаги се държи като майка, тръгвам си и тоя дърт катил ми дава домашни сладки в торбичка и ми вика да имаш да си хапнеш по-късно... брееее змея му със змей
0
 
 
Дърта коза млад козел лющеше....след 5 години ша има...дърта коза гледаше как млад козел лющи младо яре...
0
 
 
Поредното тъпо предаване, пълна боза! Кой го е грижа за участниците в него?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: