Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много неприятни изживявания за известни наши особи
Автор: Екип Burgas24.bg 23:33 / 19.06.2021Коментари (0)2526
©
Певицата Виктория Терзийска, която широката публика познава като вокалистка на група "Мастило“, стана жертва на опит за измама в Барселона.

Изпълнителката на "В ръцете ти е най-добре“ е на почивка в Испания в компанията на мъжа си – бизнесменът Петър Величков. "Имахме няколко чудни дни в Барселона с Петър. Опитваме се да крадем по два, три дни само за нас двамата. Случиха ни се хиляди приключения от кулинарни, до вдигащи адреналина!“, разказа Терзийска в социалните мрежи.

По-късно певицата обясни, че крадци са нападнали нея и мъжа й в Барселона, като са се опитали да задигнат часовника му. "Тук се усмихвам насила. Само 20 минути преди този кадър бяхме нападнати от двама здравеняци, които искаха да откраднат часовника на Петър. Не успяха. Набихме ги“, намигна Вики. "Сега ми е смешно, но тогава се чувствах ужасно“, добави още тя.

Артистът Владо Пенев е бил обран по време на екскурзия в Испания. Той бил на почивка в чужбина заедно с куп родни знаменитости, сред които Юлиан Вергов, бившата му половинка Ирина Ялъмова, Теодора и Стефан Духовникови, Евтим Милошев и съпругата му Христина Апостолова, Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева, както и Марта Вачкова. Голямата група обиколила първо Франция, после испанските градчета Севиля, Кордоба и Гренада. Именно в Гренада Пенев става жертва на наглия обир.

Самият той сподели за кражбата в социалните мрежи. "Най-хубавата екскурзия! Въпреки че в Гренада ми откраднаха паспорта, личнаткарта и всички дебитни и кредитни карти! Благодаря на всички замесени за търпението, че не позволихте тази случайност да ни развали настроението и празничността, че се смяхме толкова много и се забавлявахме заедно. Обичам ви!", сподели Пенев.

Водещата Мира Добрева пет пъти е била жертва на обир в дома ѝ. Тя разказа, че след петия път вече чувството на безпомощност го няма, а само това на ограбен остава. Въпреки това обаче, по думите ѝ това не помага. "Травмите от кражба остават дълго време след нея. Материалните неща са най - малките. Чувството за страх у децата остава много по-дълго и това е най-страшното, когато става въпрос за обир", добави Добрева. Тя беше категорична, че след всеки обир у дома ѝ са взимани всякакви мерки за сигурност, с допълнителни устройства, но според нея това не помага, а малкото ѝ дете не е искало да спи там.

Старата система със спуканата гума отново свърши работа на бандитите. Кеца слязъл на бензиностанцията, за да се освежи и оставил импресариото си Ивайло да стои в колата. След малко неизвестен мъж чукнал на стъклото и уведомил Иво, че задната гума на автомобила е спукана. Естествено, той веднага излязъл от автомобила и оставил без надзор чанта на предната седалка, която освен сумата от 3500 лв. съдържала и дискове-майки с музика. Кеца се върнал и моментално се обадил, за да отмени участието си. Пред полицията той заявил, че кражбата е нагла и дръзка, а за загубите изобщо не му се мисли.

През 2016 г. обраха къщата на комедийната звезда Стоянка Мутафова, която ни напусна преди 2 години. Това е станало между 26 и 31 май, докато актрисата и дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки били в Германия, писа "Телеграф“. Крадците успели да свият пари и златни накити.Ченгетата предполагат, че криминалните типове са следили поне седмица Стоянка и Муки. Така разбрали, че тя е на гастрол в Германия и няма никой в дома й, който се намира в столичния кв. "Лозенец“. Те разбили дограмата и нахлули в жилището през прозореца, след което се оттеглили без никой от съседите да ги усети. Чак след като Стоянка и Муки се прибрали, разбрали какво е станало. След щателна проверка установили, че липсват златни накити и пари. Грубешлива веднага отишла в полицейското управление, за да подаде жалба.

Aктриcaтa Ирeн Кривoшиeвa бeшe oбрaнa в трaмвaй в цeнтърa нa Coфия пocрeд бял дeн, oжaли ce caмaтa тя. Мaйкaтa нa eдинcтвeния cин нa Cтeфaн Дaнaилoв изтeглилa 1800 лв. oт кaртaтa cи и тръгнaлa дa плaщa дaнъцитe cи. Кaчилa ce в трaмвaй 10, къдeтo някoй уcпял дa бръкнe в чaнтaтa ѝ и дa oтмъкнe бaнкнoтитe ѝ. "Oбикнoвeнo нe пътувaм в грaдcки трaнcпoрт, нo пo cтeчeниe нa oбcтoятeлcтвaтa ce cлучи тaкa. Кaчих ce тoчнo зa двe cпирки нa трaмвaй 10. Вoзих ce oт ъгълa нa "Мaкeдoния" дo "Aлeкcaндър Cтaмбoлийcки" и "Oпълчeнcкa" cрeщу мoл "Coфия". Зa тoзи крaтък пeриoд рaзбрaх, чe cъм oгрaбeнa.

Cлeд тoвa звъннaх нa пoлициятa, oтидoх и пoдaдoх вcички дoкумeнти и пoкaзaния, нa кoeтo пoлицaят cъвceм ecтecтвeнo кaзa: "Вижтe, виe нe знaeтe ли, чe e тукa нa 10-кaтa. В тoзи трaмвaй ce крaдe." Кaзaхa, чe щe прeдприeмaт дeйcтвия, нo тe нямa и мнoгo кaквo дa нaпрaвят, тaзи линия e cтaрa, нямaт кaмeри. В Aмeрикa зa близo 30 гoдини никoгa нe ми ce e cлучвaлo нeщo пoдoбнo нитo нa мeн, нитo нa мoй пoзнaт, рaзкaзa прeд "Тeлeгрaф" звeздaтa oт "Хoтeл Цeнтрaл".

Оперната дива Райна Кабаиванска бе  обрана през 2016 г. от непознати, които отвориха вратата на жилището й в нейно отсъствие. Крадците бяха разбили и сейфа, в който звездата държеше ценни предмети. Когато примата се прибира в дома си, констатира, че са й откраднати бижута и скъпоценности, които е купувала и получавала като подаръци през годините. Обирът бе оценен на 200 хиляди евро.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: