Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голяма бенка издава Камъка в "Маскираният певец"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:13 / 07.11.2021Коментари (1)2087
©
Голяма бенка на шията, която надникна под маската на Камъка в последния епизод на шоуто "Маскираният певец" по Нова тв, издаде кой е най-вероятно да се крие зад нея. Това е рапърът Криско. Габровецът има същото петно на същото място.

Много зрители миналата събота разпознаха Криско в образа, който според преобладаващото мнение на аудиторията е най-грозният тази година в "Маскираният певец". Макар да е направен така, че да не може да се види нито една част от тялото на участника, костюмът все пак има маска, която се поставя отделно от него. Именно тя се размести по време на последното предаване. Това разкри голяма бенка на шията, каквато много малко популярни личности в страната ни имат. Един от тях е рапърът Криско. Той има две подобни петна на шията, като по-малкото се намира на същото място, на което е и бенката на Камъка.

Много зрителите се втурнаха да правят колажи, които доказват, че именно габровецът е скрит в костюма. Те откриват в него и част от уликите, които са предоставени от предаването. В тях например се посочва, че до Камъка има "огнена стихия", а половинката на рапъра – Цвети, е представителка на "огнената" зодия Овен. Освен това участникът обича "народни манджи", а наскоро габровецът сподели в шоуто на Рачков, че любими са му "българските манджи". За Камъка "щастието и успехът не са по наследство" – знае се, че рапърът изгражда сам успешната си кариера, като не може да се похвали с други звезди в рода си. Родителите му са музиканти, но не са популярни. Той е "писател по душа" – пише текстовете не само на свои парчета, но и на парчета за много свои колеги. Бил е "пешка", готова да напусне "играта", но се е завърнал като "цар". Кариерата на Криско стартира още когато той е дете в предаването "Като лъвовете", където го наричат "Цар Лъв". В София отначало работи с Миро, с когото обаче се скарват и пътищата им се разделят. Рапърът не напуска "играта", а успява да създава своя компания, която към днешна дата е много успешна.

Всичко това се връзва идеално с част от уликите, като обаче друга част от тях е трудна за разгадаване във връзка с която и да е родна звезда. Така че бенката на шията остава най-характерният елемент, който води към Криско.

Някои зрители видяха същата бенка и на шията на Ваня Джаферович. Той действително има подобна, но много по-малка. Не липсват фенове на предаването, които смятат, че Камъкът може да е Венци Венц, но техните подозрения трудно биха се потвърдили. Рапърът не само че няма бенка като на Камъка, но и цялата му шия е нашарена с татуси, каквито участникът в шоуто няма. Не липсват и подозрения, че Камъкът е Тото, но и той няма такава бенка.

След последния лайв фенове на "Маскираният певец" са възмутени от поведението на Камъка, който нападна с грозни думи друг участник в шоуто – Носорога. Масовото мнение е, че зад тази маска се крие Миро. Камъкът обяви, че "шоуто, което Носорогът води по БНТ, е много тъпо". Дори и това да не е Миро, обидните думи са насочени именно срещу него и скандализираха много зрители. Ако Камъкът действително е Криско, тези думи са знак, че враждата между него и Миро все още продължава. Според някои, причината Криско и Миро да се ненавиждат, са техни по-интимни отношения в миналото. Рапърът бил бесен, че певеца от "Каризма" е разказвал на свои приятели за това какво са правили двамата насаме.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: