Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Краси Радков се стопи, издаде как се е разделил с близо 25 килограма
Автор: Екип Burgas24.bg 15:26 / 20.03.2022Коментари (1)1189
©
Актьорът Краси Радков направо се е стопил. Комикът е свалил около 25 килограма, като вече няма и помен от големия му корема. Звездата от "Като две капки вода" се е взел в ръце и с хранителен режим е успял да падне под 100 кг. Комедийният актьор изглежда много добре и е видимо подмладен. Краси не спира да впечатлява зрителите на "Капките" с таланта си, добрите си превъплъщения и пластичността си. А сега, като е по-пластичен, направо сияе. 

Радков сразява публиката и журито в шоуто с всеки свой образ, но в ролята на американската звезда Бийонсе наистина показа завидни хореографски умения. Въпреки очевидните трудности при изграждането на образа, зрителите оцениха изключително високо изпълнението на комика, с 10 точки го наградиха и менторите за усърдието, което е положил. Зрителите забелязаха и добрата форма на Радков, който само до преди 1-2 години никога нямаше да може да се мушне в костюма на Бийонсе.

"В това шоу има трудни задачи. А понякога направо невъзможни задачи. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш образа, но ти се стара да направиш Бийонсе. В това шоу печелят хората, които приемат сериозно задачите“, сподели Маги Халваджиян след изпълнението и с право поздрави актьора.

50-годишният Краси е в много по-добра форма, отколкото когато беше на 35-40 години. Преди време лекари стреснали гвоздея от "Шоуто на Слави" и го предупредили, че ако не редуцира теглото си, може да си навлече много сериозни здравословни проблеми. Радков се вслушал в думите си и намерил специалист, който да му изготви хранителен режим, който да го втали. С много воля и лишения, дрехите на комика започнали да му стават големи, издават от обкръжението му. Съпругата му Станислава Ганчева също му поставила ултиматум да отслабне, иначе ще го зареже. Самата тя е слаба като вейка и е вечно на диета, за да тежи около 40 кг, пише "Уикенд".

"Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и болките в краката“, сподели преди време Краси и допълни, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като с миксер, но не е така.

"Всъщност той е плоска и стегната мускулна торбичка. И когато изядем нещо, то застава в него като пласт. Следващото ляга над него и така храната се подрежда на пластове, които вървят като влакче надолу по червата. Това е известно отдавна от дисекции на животни. Аз просто чак сега го открих и разбрах как здравословно да живея“, казва новият Краси, който не крие, че жена му също е допринесла за вталяването му. Той се заричал да не спира да отслабва, а любимата му го подкрепяла и окуражавала. Това, че не е домакиня и не обича да готви също допринесло за килограмите на таланта, който често се хранел навън с боклуци. Разделното хранене е основата на диетата, която е стопила Шишо Бакшишо. Актьорът наблягал на чисто пилешко и телешко месо, плодове, зеленчуци, нискомаслено мляко и извара, варени яйца и много вода.

Откакто Радков се подложил на новия режим, семейството вече често хапвало заедно сурови плодове и зеленчуци. Преди време се появиха слухове, че амбициозната Станислава е зарязала актьора и той се е стопил от мъка, но това се оказа невярна информация.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: