Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Безплатен вход и награда - лек автомобил привличат фенове на Лазур
Автор: Екип Burgas24.bg 15:05 / 08.04.2010Коментари (10)2991
© Burgas24.bg
Шефовете на Черноморец-Бургас се надяват отново на пълни трибуни на Лазур
Лек автомобил „Форд" ще бъде голямата награда в томболата на мача „Черноморец-Бургас" - „Сливен" на 13 април /вторник/. „Мото Пфое" подарява колата на щастливеца, чийто номер на билета ще бъде изтеглен. Наградата безспорно ще предизвика огромен интерес, който се стимулира допълнително от факта, че на този мач, както и на останалите до края на сезона, на стадион „Лазур" ще се влиза с билети на нулева стойност.

Тегленето на томболата за форда ще започне в 19,15 ч, тоест 15 минути преди началото на мача, който започва в 19,30 ч. За да участват в играта на късмета, зрителите задължително трябва преди това да са пуснали в специални кутии своите прогнози за крайния изход от мача. Прогнозите, заедно с имената на участниците и телефони за контакти, трябва да се впишат в участък в долната част на билета, който се откъсва и пуска в кутиите до 19,15 ч. Друга много важна подробност относно участието в томболата е, че след изтеглянето на печелившия номер камера ще фиксира седалката на щастливеца, който задължително трябва да е седнал на мястото си. Последното условие за спечелването на автомобила е изтегленият късметлия да е дал точна прогноза за крайния резултат на мача „Черноморец" - „Сливен". Ако и това е изпълнено, печелившият ще получи ключовете за форда на следващия мач на „акулите" на стадион „Лазур". Ако обаче зрителят не е познал крайния изход, той ще трябва да се задоволи с утешителна награда с фенартикули.

Освен в томболата за колата преди мача, зрителите ще участват и в томбола на почивката между двете полувремена. В нея ще се раздават фенартикули, каквито се раздаваха и на мача с „Левски" при официалното откриване на реконструирания „Лазур" на 3 април.

„Хората постепенно трябва да се научат да спазват правилата. Като си вземат билет, да сядат точно на мястото си. Не можеш да награбиш 20 билета и да се надяваш да спечелиш колата, защото след изтеглянето на томболата камерата веднага ще покаже дали наистина точната седалка е заета от човека с билет за нея. Няма да се откажем от стремежа си да виждаме „Лазур" пълен на всеки мач. Опитахме с приказки, но не стана. Сега пробваме с игри. Ако трябва, ще измислим и друго. Голямата ни цел в перспектива е да променим мнението на обществото за българския футбол. В Бургас сме пример за гарантиране на сигурността за зрителите и вече доказваме, че ходенето на мач може да носи удоволствие", коментира мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков.

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.04.2010
13.04.2010
13.04.2010
12.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на леон72
премахни филтъра

-1
 
 
това което се случи при вас , сигурно е прецедент в дори световната футболна история!!!!...ти вземи базата , отбора и дюш на един клуб , да ги дадеш на друг и да си пишеш активи..смешна работа. все едно да закрият спартак и черно море да заиграе на коритото.....това никога няма да се случи ...а и да се случи аз поне няма да стъпя там !!!!
0
 
 
ей бургас , при вас от ден на ден става по весело :)))))...сега се чудя какво още ще измислите....и кога събев и балъков ще разберат че насила хубост не става!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: