Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (3)
Балъков: Поздравявам бургазлии, че напълниха стадиона
Автор: Екип Burgas24.bg 09:26 / 14.04.2010Коментари (18)2468
© Burgas24.bg
„Голям комплимент за бургазлии, затова че напълниха стадиона. Най-доволен съм от хубавата атмосфера на „Лазур". Доказахме, че имаме много фенове. Стана перфектен спектакъл, като заслуга имат и двата отбора. Трябваше на всяка цена да спечелим, а такива мачове не са лесни. Започнахме леко сковано, но постепенно влязохме в ритъм, а голът на Старокин ни освободи напълно. Добре подготвени сме за сгъстения цикъл от мачове, които ни предстоят до края на първенството", заяви на пресконференцията след победата над „Сливен" с 2:0 мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков.

Той подари на директора на клубната пресслужба Евелин Кузманов оригинална фланелка на „акулите" с номер 50 заради 50-годишния юбилей, който той отбеляза в деня на мача с „войводите".
Още по темата: общо новини по темата: 4
13.04.2010
13.04.2010
12.04.2010
08.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Хахахахахаххахахаахахаххахаха... лелееее АДИДАСТАУН :) Няма какво да говоря :) Първия мач, на който отидох беше ако не се лъжа 88 година на черноморец цска, паднахме с 1:0 от стоичков и компания, на нафтата отидох на мача за купата ако не се лъжа срещу черно море (може и да греша), нафтата бяха б или в група. И двата отбора са ми любими и кой беше ти да ми казваш на мен аз къде да ходя, какво да правя и кой отбор да подкрепям? Ако си мислиш, че стадиона не се пълнеше със същите "семкаджии" по времето на нафтата, значи жестоко се лъжеш. Мога да ти вляза и в разговора, който явно е много важен за теб - спомняш ли си от кога има агитка нафтата и колко човека сте ходили... 20 лапета викаха на старата козирка и тва беше :) Факт е, че бургазлии (повечето поне) не се селяндурския манталитет на фенове от 1 град, приятели, роднини, които се бият за 1 игра. Лумпени се наричат такива хора - идва от немски език :) Не знам какво пречи и на едните и на другите на се покрепят, при положение, че и феновете на черноморец знаят нафтата как се движи в първенството, а феновете на нафтата гледат мачовете я на живо, я по тв :) Лесно е да мразиш, трудно е да обичаш - за това сме на това дередже, заради малоумщините на подобен род хора, с подобен род мислене. Стадиона им били взели... ми откупете си го бе? Къде са бургаските фенове бизнесмени да купят или направят стадион - аз като си продам апартамента на някой, после да не ходят моите приятели да го палят и рисуват, защото вече не е мой? И последно, че ми писна - какво по дяволите значение има колко агитка има единия или другия отбор? Да не сте Манчестър или Барса?
+1
 
 
Преди да пълнят стадиона на Нафтата пълнеха стадиона на Черноморец.После същите БУРГАЗЛИИ пълнеха стадиона на Нафтата,сега същите БУРГАЗЛИИ пак пълнят стадиона на Черноморец и пак същите БУРГАЗЛИИ ще пълнят стадиона на Нафтата.Защото са БУРГАЗЛИИ.Ясно ли ти е чуждоземецо.Защото да си БУРГАЗЛИЯ е призвание и чест.Това ,че го нямало никаде по света е още едно доказателство за уникалността на БУРГАЗЛИИ.И разни пришълци от странджанските села това няма да го променят.БУРГАС над всичко!!!
+3
 
 
За каква "фенска"култура ми говорите?Ако е фенско да ходиш на мачове да се биеш,да трошишседалки,да драскаш кретенизми по стените на стадионите,да причакваш рейсовете на гостуващите отбори и да трошиш стъклата им - сера ви аз на тази фенщина.Мястото ви не е на стадионите ,а по затворите.Еталон за поведение трябва да са мачовете от английското първенство ,а не италианските и гръцки цигании.
0
 
 
в Б бяхме 100ина, а във В сме 150-200 :) това са истински фенове, които подкрепят отбора си и в най-трудните моменти, какъвто е В група! И още по-якото е, че страшно много хора се върнаха на стадиона след като изпаднахме във В. а иначе си е абсолютно правилно, че в Бургас няма никаква фенска култура. мощно селяни със семки и сеир. на последните 2 мача на шарана си беше точно това, а те взеха че се излъгаха, че са много велики
-1
 
 
Ако билетите са по 3лв. пак ще има толкова зрители и печалбата ще е същата като при билет 7лв..
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Събориха част от спортния комплекс на Кубрат и Тервел Пулеви
В Бургас започват интересни спортни турнири
БОК събира бъдещите ни звезди в 10 спорта на Олимпийски фестивал край морето
Националният ни отбор се ражда преди точно 100 години
Легенда в тениса предрече финал на Григор Димитров на "Ролан Гарос"

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: