Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Чисто нов автомобил чака един от зрителите на "Черноморец-Бургас" - Сливен
Автор: Екип Burgas24.bg 14:10 / 12.04.2010Коментари (3)2760
© Burgas24.bg
Интересът към билетите за мача „Черноморец-Бургас" - „Сливен" на 13 април /вторник/ от 19,30 ч расте с всеки изминал час. Както е известно, билетите са на нулева стойност и могат да се вземат от касите на стадион „Лазур" - на бариерата и до феншопа, а също и от интерхотел „България".

Безспорно най-големият стимул за търсенето на билети е томболата, в която голямата награда е чисто нов автомобил „Форд Ка". Затова от ръководството на клуба припомниха условията за участие в томболата.

Желаещите да пробват късмета си трябва да дойдат на стадиона най-късно до 18.30 ч, за да могат да пуснат отрязъка от билета си с прогнозата за крайния резултат в кутиите на стадиона. Това трябва да стане най-късно до 19,15 ч, когато започва томболата за голямата награда. След тегленето камера ще фокусира точно печелившата седалка, за да се провери дали късметлията е заел мястото си. Той ще стане притежател на новата кола при още едно условие - да познае крайния резултат от мача. Томбола ще има и на почивката между двете полувремена, когато ще се печелят фенартикули.

Освен с томболи, зрителите ще бъдат зарадвани и с развлекателна програма преди мача. На терена ще излязат нови балетни формации. Нов танц е подготвил и клубният талисман Шарки. На екрана на информационното табло ще бъде излъчен филм от откриването на реконструирания стадион за мача с „Левски" преди десет дни. За пръв път по време на мача на същото табло при спиране на играта ще бъдат пускани клипове на спонсорите на „Черноморец - Бургас". Тази реклама се прави по модел заимстван от европейските стадиони.

На стадиона ще бъдат поставени и благотворителни урни, където присъстващите на стадиона ще могат да дадат своята лепта за Гого от Тоника, който се нуждае от средства за животоспасяваща операция. Както е известно ръководството на ПСФК „Черноморец - Бургас" дарява 5 000 лева, които ще бъдат преведени по банковата сметка за дарителство.

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.04.2010
13.04.2010
13.04.2010
08.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
кога ли ще гръмне бомбата с стадиона в Акацийте незнам т.е.да бъде подарен на Събев ей така..
-1
 
 
Г-н Балъков, Защо не заимствате модела от онзи германски национал, който се самоуби преди няколко месеца (бог да го прости) и да вземете да се гръмнете някъде. Мястото остава ваш избор... Тогава след време, почти съм сигурен, заради тази ваша смела постъпка ще има ваш паметник в Бургас, заради заслугите ви при развитието на футбола в региона....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
БОК събира бъдещите ни звезди в 10 спорта на Олимпийски фестивал край морето
Националният ни отбор се ражда преди точно 100 години
Легенда в тениса предрече финал на Григор Димитров на "Ролан Гарос"
Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова е на прага да прекъсне кариерата си
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: