Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
"Акулите" засилиха Сливен към "Б" група
Автор: Екип Burgas24.bg 21:34 / 13.04.2010Коментари (26)4457
Отборът на Черноморец победи с 2:0 отбора на Сливен и засили отбора на Лечков към "Б" група. С тази победа "акулите" успяха до някаква степен да се реабилитират пред феновете си за лошите резултати в последните няколко кръга.

Срещата започна добре за бургазлии, които контролираха събитията на терена, но така и не стигаха до гол. Първото попадение падна едва в края на първото полувреме, но си струваше чакането.

При едно разбъркване, след изпълнение на корнер, в наказателното поле на Сливен, топката попадна в Орлин Старокин, който с красива задна ножица я забоде неспасяемо в мрежата на Сливен.

След почивката гостите опитаха натиск в търсене на обрата, дори реализираха и гол, но той бе справедливо отменен заради засада.

Противно на логиката Красимир Балъков не тръгна да брани резултата, а напротив, направи няколко офанзивни смени. Това даде резултат в заключителните минути на мача, когато при една показна контра атака Матиас Морис реализира второто попадение във вратата на Сливен за крайното 2:0.

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.04.2010
13.04.2010
12.04.2010
08.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Честито,можеше да си тръгнат и с по-голям резултат!
-1
 
 
11 371 сеирджии и авантаджии... Радвайте се. Ще видим докога. Честио за победата съответно.
0
 
 
Просто си купува друга кола :) и спира да се занимава със старата, новата може да е по-хубава :)
-4
 
 
Т, колата вече си е на Пульо. Тук си прав. Но той е свикнал да вози на нея първородния си син. По едно време се ражда някакво недоносче и то с напиканите гащи иска да се вози на колата. И какво прави татко му? Убива първородния си син, за да може само недоносчето да се радва на обичта му, само него да вози на колата, а и да може само то да се радва на присвоените играчки на вече мъртовото си братче
+6
 
 
Малчугана от Нафтата вместо да плюе по форумите, може да наблегне на учебниците, че направо ми е жал за неграмотните като него... Доста тъпо да нямаш какво да правиш и да влезеш да поуплюеш статия за отбор, който не те интересува. Да кажа за стадиона - аз като си продам колата на Сульо означава ли, че жена ми ще ми се сърди ако Сульо вози в нея Пъльо, от къде на къде? Колата вече си е на Пульо... Малко тъпо ми се струват претенциите на псевдо феновете на Нафтата, защото съм убеден, че истинските фенове на футбола гледат и ходят на мачове и на двата отбора и се радват еднакво на победите... Не съм изпуснал домакинство на Нафтата, както и на Черноморец, защото съм бургазлия, а не селяндур :) И честито за победата на един от двата бургаски отбори. Желая и на другия да влезе в А група, за да се превръщат в празник мачовете помежду им.
+2
 
 
кой спечели колата! Другият мач на всеки дошъл на стадиона ли ще дават1
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!! ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС!!!ПП: Я, само регнати писали ;) Анонимчо нещо се е пренесъл при Сънчо... Жлъчката ли що ли... ;))
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: