Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Митко Събев изпрати протокол от заседанието на Петрол Холдинг
Автор: Екип Burgas24.bg 11:39 / 16.07.2010Коментари (30)3836
Шефът на Черноморец Бургас и председател на Петрол Холдинг разпространи констативен протокол от спорното Общо събрание на Петрол Холдинг АД от 28 юни. В протокола, който е в доста странен вид, стоят подписите на изпълнителния директор Орлин Тодоров, на Митко Събев, а в отделна част са се подписали Денис Ершов и Александър Мелник, според които Общо събрание не се е провело поради отказ на г-н Събев, въпреки че всички акционери са присъствали.
Още по темата: общо новини по темата: 10
04.04.2012
21.11.2011
19.11.2011
19.10.2011
01.12.2010
27.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Vinterland
премахни филтъра

+1
 
 
Една друга гледна точка на скандала: ...По неофициална информация вътрешнофирменият спор между Събев и Ершов е заради пари и амбиции за лидерство. Той доведе и до отстраняване на изпълнителния директор на "Петрол" Цветан Димитров. С пълномощно на съдружника си по време на заседание на надзорния съвет в края на май Митко Събев отстрани от ръководството Димитров с аргумента, че са доказани нарушения на финансовата дисциплина на последния. Впоследствие се разбра, че нарушенията се състоят в това, че бившият изпълнителен директор е предоставял на Ершов авансови суми от касата на дистрибутора на горива. От своя страна Ершов обвини Събев в престъпления и документна измама, ограбване за стотици милиони и дори заяви, че партньорът му го е заплашил с физическо отстраняване..... Извадката е от Дневник
-4
 
 
Гавра с бургаските пенсионери, някои от които дали живота си, за да го има стадион "Нефтохимик", е да плащаш 1600 лева заплата на една плюшена акула, забавляваща зрителите по 35 минути в седмицата! Вулгарно е да натириш вратар №1 на страната на майната си, но да купиш за 6-цифена сума истинско дърво от Етър, само защото е поливано от брата на Красимир Балъков. Футболен бандитизъм е да пуснеш 20 футболисти да си тръгнат като свободни агенти със съответните обезщетения за свободата им. Национален бандитизъм е да изхарчиш 23 милиона лева за едно пето и едно шесто място!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: