Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Гонзо разучава Херо под лупа
Автор: Екип Burgas24.bg 09:58 / 11.10.2011Коментари (2)1571
© Burgas24.bg
Мениджърът на Левски Георги Иванов отделя цялото си свободно време да намери слабите страни на следващия съперник Черноморец Гонзо разучава под лупа евентуалните ходове на Димитър Димитров, срещу когото ще се изправи в треньорски сблъсък тази неделя.

Младият специалист си дава сметка, че има пред себе си изключително сериозно изпитание в лицето на акулите, които Херо ръководи. Георги Иванов е използвал двата дни през уикенда, в които пусна в почивка футболистите си, да гледа на запис всички мачове на Черноморец от началото на сезона. Той се е запознал детайлно с качествата на отделните футболисти, евентуалните изненади, които могат да бъдат подготвени от тима, и слабостите в отделните линии.

След последните няколко мача Гонзо се е убедил, че има сериозни пропуски в тактическата подготовка на Левски. Той ще пробва нови методи и варианти най-вече в защита, където често се оставят свободни пространства за противниковите нападатели.

Мениджърът на сините се е съветвал със свои приятели, които добре познават Херо, за да може по-добре да разучи евентуалните му тактически ходове.

От своя страна Гонзо също предвижда промени в постройката на сините. Идеята е акулите да бъдат изненадани в тактически план. Очаква се Левски да излезе с на пръв поглед суперофанзивна схема, в която напред ще бъдат Сьорд Арш, Иван Цветков и Дарко Тасевски. Крилата ще имат малко по-дефанзивни функции. Тяхната задача ще е както да са остри в атака, така и да са доста активни при подпомагането на крайните защитници. Гонзо ще проведе специален разбор с футболистите няколко дни преди двубоя, на който ще разясни на всеки неговите нови задачи. Това ще стане най-рано утре, когато националите Владимир Гаджев, Йордан Милиев и Пламен Илиев ще се завърнат на "Герена".

Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 18
18.10.2011
17.10.2011
16.10.2011
15.10.2011
15.10.2011
14.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не би трябвало да има проблеми за акулите при състоянието на отборите в сегашния момент- борба,сила и се надявам добър футбол.единственото ми притеснение е да не би да им полегнем,имайки предвид принадлежността на херо към синята кауза?дано ме опровергае,защото е гадно да прецакваш публика и работодател.УСПЕХ АКУЛИ!
0
 
 
Каквато тактика да прави - те са 11 и ние 11. Излизаме и ги бием!!! НАПРЕД АКУЛИИИИ!!!! АТАКА АТАКА АКУЛИТЕ В АТАКА
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: