Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Димитър Димитров: Който е бил Левски колкото мен, да ми се обади
Автор: Екип Burgas24.bg 09:03 / 13.10.2011Коментари (4)1442
©
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров направи интересно изказване в навечерието на двубоя от 9-ия кръг на "А" група срещу Левски. 

"Когато водя даден отбор и наближи мач с Левски, винаги се пее една и съща песен. Веднага се запомня, че съм бил заклет левскар и срещу "сините" не надъхвам отбора, както срещу ЦСКА. Аз отдавна съм надживял всякакви клубни пристрастия. А има и факти. Който е бил Левски колкото мен, да ми се обади", коментира наставникът на "акулите".

Той припомни как с Нефтохимик е побеждавал Левски в София с 2:1 и 3:2, а в Бургас има запомняща се серия с 5:1, 4:1 и 3:0.

"Що се отнася до Черноморец, за последно победих "сините" с 2:1, когато треньор им беше Мъри, а друг мач, за който се смяташе, че Левски ще бие лесно и водеше с 2:0, завърши 2:2", спомни си Димитров.

"Разбира се, че и сега няма да изневеря на себе си и ще се надигравам с Левски за победа. Изобщо не смятам, че този мач трябва да го приемам спокойно, след като "сините" загубиха ключови срещи във Варна и Разград", каза още Херо.



Източник: в. "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 18
18.10.2011
17.10.2011
16.10.2011
15.10.2011
15.10.2011
14.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Въпреки ,че съм левскар , този мач трябва да се отложи, за да може Херо да си направи химиотерапията. Дръж се Херо ние сме с теб.Господ здраве да ти дава.
+1
 
 
Колко обичам скандиранията "Довиждане! Довиждане!" след мач срещу някой от "грандовете"! Изобщо кой е дърмонил софийските отбори повече от Нафтата и Черноморец? Нафтата преди години с хандбални резултати биеше и Левски и ЦСКА. Черноморец в последните години често отупва въпросните два отбора. Сещам се за един "римейк" на "Бургаски вечери", който се пускаше преди на стадион Нефтохимик и гласеше: "Левски и ЦСКА, там не вървят".
+1
 
 
Така е Херо, надуй им шушоните още веднъж! Както само ти го можеш. Успех. И най-важното - да си жив и здрав, резултата от мача е временен, здравето е по-важно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: