Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Феновете на Черноморец подкрепят Херо с огромен транспарант
Автор: Екип Burgas24.bg 09:28 / 15.10.2011Коментари (7)2676
©
33-метров транспарант в подкрепа на треньора Димитър Димитров ще опънат феновете на Черноморец Бургас на дербито с Левски в неделя.

В четвъртък на пресконференция Херо обяви, че има злокачествен тумор в стомаха и с невероятно мъжката си постъпка в този труден за него момент просълзи не само слушащата го аудитория в залата, но и цяла България. Защото с поведението си Димитър Димитров доказа, че е име икона за родния футбол и в чисто човешки план.

Транспарант на стадион "Лазур" в неделя ще опънат дори феновете на Нефтохимик, които за сефте ще стъпят на мач на градския съперник. Правят го заради треньора, донесъл им толкова щастливи мигове с любимата "Нафта" през 90-те години. "Стискаме му палци, защото той направи революция в бургаския футбол. Заслужава дълбок поклон не само от нас, а от целия град", единодушни бяха вчера футболисти от славния отбор на Нефтохимик, стигнал до вицешампионската титла през 1997 г.

"Здравословният ми проблем сигурно е още от престоя ми в Саудитска Арабия. Прибрах се в Бургас и все не ми оставаше време да се тествам. Диагнозата е лоша, но аз съм мъжко момче и ще се боря до дупка", откровен е Херо. Всеки, който го познава по-отблизо, е наясно, че това със сигурност ще стане. Херо ще се бори като лъв, както го е правил винаги на мачовете, независимо дали е бил начело на националния отбор, Нефтохимик, Левски, Литекс, Велбъжд, Локо (Пд) и Черноморец. Защото през 2005 г. той не реши, че е велик, и започна да гради новия Черноморец, тръгвайки от "В" група с мачове по села и паланки. "Направих го, заради града си и не съжалявам", признава Херо.

От клубната канцелария на Черноморец Бургас обявиха, че продажбата на билети върви с пълна пара. Довчера в ранния следобед бяха изкупени 3000 от ценните хартийки. Пенсионери, които добре пазят в съзнанието си треньорските триумфи на Херо с Нафтата, обявиха, че си купуват билети по 5 лева и не ползват привилегията да плащат по 2. "За Херо съм готов да дам живота си, защото заради него съм бил горд, когато мачкахме наред с любимата ни "Нафта", признава 74-годишният Страти Великов. Очакванията са утре от 18 часа на стадион "Лазур" да се изсипят минимум 10 000 души.

24 часа след двубоя 52-годишният бургазлия ще се изправи пред най-сериозната си битка. Както сам казва, длъжен е да се бори. Цяла България вече стиска палци за Херо и ще го прави до преборването на коварната болест.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 18
18.10.2011
17.10.2011
16.10.2011
15.10.2011
14.10.2011
13.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Херо,пожелавам да победиш коварната болест и възстановиш напълно!!!Успех от все сърце!!!
на 15.10.2011 г.
+3
 
 
Няма да дойда на стадиона . Но му пожелавам бързо оздравяване и възстановяване и това няма нищо общо с футбола . Мисля , че всеки човек трябва да е на това мнение
+4
 
 
Това че фенове и на двата отбора ще го подкрепят на стадиона,най точно показва какво е за Бургас Херо-истински треньор и мъж.Дръж се Херо всички сме със теб!!!
+3
 
 
И левскарите трябва да го подкрепят.Да ги видим,имат ли благодарност,или са си нагли шопи
+3
 
 
Браво! Херо, не само ние феновете на Черноморец те подкрепяме, всички бургазлии са с теб! Нека го докажем и на стадиона в студения неделен следобед! Нека се обединим на този ден, след това Херо заминава на лечение. Най-важния му мач тепърва предстои! Бургазлии са много топли и човечни хора и аз се гордея с това! Предварително благодаря и на зелените фенове, които макар и със смесени чуства ще прекрачат прага на Лазур, за да дадат своята подкрепа за Херо! Човекът от стомана, който се просълзи на пресконференцията вчера..
+4
 
 
Самата статия те просълзява. Това е Бургас! Браво!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: