Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец съкруши Левски за 3 минути
Автор: Екип Burgas24.bg 19:53 / 16.10.2011Коментари (10)2025
©
Черноморец-Бургас победи с 2:0 Левски в мач от 9-ия кръг на "А" група. Възпитаниците на Димитър Димитров-Херо категорично надиграха "сините" и заслужено се поздравиха с трите точки след неговия край.

Като цяло двата отбора си разделиха по едно полувреме. През първата част Левски бе по активния отбор, като създаде няколко положения пред вратата на Стоян Колев, но не можа да ги реализира.

През втората част Черноморец надигра по всякакъв начин Левски и успя в рамките само на 3 минути да съкруши "сините" с попадения на Жужу и Анеси. Първо откритието на Херо - Жужу даде преднина на "акулите" в 69-ата минута. Мароканецът бе намерен по пресрасен начин от Асис в наказателното поле на гостите и със силен шут Жужу разстреля Илиев за 1:0. В 72-ата минута Траян Дянков отне една топка на Сьорд Арс, след което нахлу в половината на Левски центрира в наказателното поле на сините, където Анеси засече топката и я прати във вратата на Илиев за крайното 2:0.

С тази победа Черноморец се изкачи на 3-та позиция с 21 точки. Левски е 7-и с актив от 18.

Още по темата: общо новини по темата: 18
18.10.2011
17.10.2011
15.10.2011
15.10.2011
14.10.2011
13.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Браво акули! Искам специално да благодаря на зелените фенове за писмото което пратиха на Херо и което беше изчетено от спикера преди мача! Евала! Херо, оздравяй бързо. Ще се молим за теб!
+4
 
 
Страхотна победа.БРАВО АКУЛИ.ХЕРО НИЕ СМЕ С ТЕБ И АКУЛИ И ШЕЙХОВЕ!
0
 
 
"небесната шир над небето керливо и тя не напразно света завладя! със ку**ите двете и батков и гонзо,славния левски к.р левски ти. Българийо,мила! Майчице свята! пред теб се прекланя цяла земя. децата на Пловдив пред левски пикаят пред славния левски к.р левски ти"
+3
 
 
Честито на всички Бургазлий на всички акули Браво Херо ти си Голям , наСќ Големия
+1
 
 
Блестящ завършек на един страхотен футболен уикенд за Бургас!!!Дълбок поклон от ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ пред Херо!!!Той пише поредната футболна история на Бургас. Безспорният номер 1 в цялата история на Бургаския футбол.Поставям го дори пред Кишишев , Зл.Янков и Р.Гочев.
+3
 
 
Честита победа - тотално надиграхте "обора" на народа! През цялото време имах чувството че гледам два гостуващи отбора на този стадион и естествено ми беше доста криво, но наистина се зарадвах на реакцията на Херо при головете. Той заслужаваше тази победа. Ако не беше този човек сега може би нямаше да имаме любим отбор и щяхме да гледаме футбол само по ТВ. Благодаря ти, Херо, затова че преди години взе дейно участие в изграждането на нашият "златен" НЕФТОХИМИК! Бъди жив и здрав още дълги години, сигурен съм че ще се пребориш с болестта! Не отричам, и сините фенове се представиха на ниво, за което заслужават поздравления. През този сезон Литекс, ЦСКА и Левски са кошмарно слаби и сега ви е паднало да атакувате нещо сериозно като класиране. А относно моя най-голям "любимец" г-н Пламенцо Киряци и неговото изказване преди мача:"Нека спрем с интригите и противопоставянето между феновете, а всичко да се решава на терена с футболни аргументи"...НИЩОЖЕСТВО ЩЕ БЪДЕШ ЦЯЛ ЖИВОТ КАНЦЕЛАРСКИ ПЛЪШОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: