Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
30 000 бил подкупът за играчите на Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 10:20 / 14.10.2011Коментари (13)1776
©
Сумата от 30 000 лева е била подготвена като подкуп за футболистите на Черноморец от човека, свързал се с тях преди дербито срещу Левски. 

Тези пари са били предложени на капитана на "акулите" Траян Дянков, за да ги раздели той с двама свои съотборници, срещу което те е трябвало да играят симулативно. Самият Дянков бил потресен от шокиращата оферта и се оплакал на своите шефове и в съблекалнята на отбора. Вчера изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков и старши-треньорът на тима Димитър Димитров-Херо признаха за скандалното предложение, което е било отправено към футболистите на техния състав.

Двамата обаче съобщиха, че човека направил това предложение не работи при "сините", въпреки това е футболен човек известен сред футболните среди.



Източник: в. "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 18
18.10.2011
17.10.2011
16.10.2011
15.10.2011
15.10.2011
13.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АРЕ ВСИЧКИ АКУЛИ НА СТАДИОНА.....ПАК ЩЕ ГИ МАЧКАМЕ ТЕЗИ ТЕЛЕТА.....И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ЗНАМЕНАТА ЗА ХЕРО.....нищо,че е бил в 5-6 отбора в България.от Левски,Локото,Литекс,Нефтохимик,ЦСКА,ще има знамена.....ЧОВЕКА ГО ЗАСЛУЖАВА.лоша болест....амааааа....кво да направим.дано се оправи.ХЕРО с теб сме.
+2
 
 
Джекси, точно сега в момента си спести философските глупости. На друга вълна сме. Въпроса с подкупа е от ясен по-ясен. Важна е подкрепата за Херо в най-важния му мач! Спести си за друг път пледоариите. Ако ти е скучно, моля във друг форум. Наистина не искаме дразги в момента.
-1
 
 
Порнография пълна! А на тези на които им е предложен подкупа, не би ли трябвало да бъдат подведени под отговорност? Как така няма да кажат кои са хората предложили им подкупа? Или си траеш или ги казваш. В противен случай и ти си виновен за прикриване на корупционна схема...
+3
 
 
Наглостта шопска не познава никакви граници! Че сигурно са били готови и тия 30 бона да си избият на точен резултат или на черно тото. Да, ама не. Сега остава и да ги бием (най-вече заради Херо) и хептен ще я втасат.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: