Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Звездичка безапелационен финалист на турнир в Златоград
Автор: Екип Burgas24.bg 16:20 / 01.07.2016Коментари (0)2554
©
4 мача в групите, 4 победи, 12 точки, 21 гола вкарани в противниковата врата. Това е щастливата равносметка за отбора на Звездичка 2006. Малките бургаски шампиони показаха на противниковите отбори завидни футболни умения, спортен хъс и истинска воля за победа.

Децата участват на футболен турнир в Златоград и мериха сили със силни отбори от цялата страна. Треньор на Звездичка 2006 за този турнир е Петър Алексиев.Той замества титуляра Николай Христов, който беше възпрепятстван да тръгне с отбора.

Ето как се стигна до финала. Победиха Родопа Момчилград с 3:0, във вратата на Родопа Смолян вкараха 4 гола, а противниковият отбор успя да отбележи само 1. С тима на Пълдин Пловдив завършиха 6:1 и накрая първия отбор на ФК Златоград разгромиха с 8:0.

Теодор Николов се оказа най-резултатният играч на "Звездичка". Успя да отбележи 8 гола. Следван е от Кристиян Илчев с 6 гола.

Финалът на турнира е в неделя, тогава бургаските момчета ще се изправят срещу първия отбор на ФК "Златоград".

Отборът на "Звездичка 2005" също показаха невероятна силна игра и класа в Златоград. Момчетата е Иван Мирчев мериха сили с изключително силни отбори и достойно защитиха името на бургаската детска школа.

Успяха да победят отбора

©
на Пълдин Пловдив в една оспорвана игра. С тактика и майсторство обърнаха резултата от 3:1 за пловдивчани, на 4:3. Биха с 9:1 тима на Локомотив Дряново, за който се смята че е един от силните отбори на турнира, но в крайна сметка успяха да бият съперника по всички показатели. Звездичките успяха да се наложат и над Родопа Смолян с 4:0.

Треноьрът на "Звездичка 2005" показа и този път, че трудностите не го плашат и няма невъзможни неща. Преди мача с Локомотив Дряново, теренът беше мокър и хлъзгав, но Иван Мирчев успя да направи загрявка на децата на лекоатлетическата писта.

"Това което показаха децата на терена може само да ме радва. Тук, на турнира се вижда ясно на какво сме ги научили в школата, вижда се, че вървим в добра посока. Ще бъда истински щастлив, ако сме победителите на турнира. А и с треньори като Иван Мирчев, които водят нашите деца към победи, можем само да се гордеем", каза директорът на ДФК "Звездичка" Петър Алексиев.

Нашите момчета Теодор Николов и Кристиян Илчев се оказаха най-резултатните на терена. Теодор успя да отбележи 8 гола в противниковата врата, а Кристиян Илчев 6 гола.

Финалът на турнира е в неделя, тогава бургаските момчета ще се изправят срещу първия отбор на ФК "Златоград".
Още по темата: общо новини по темата: 16
14.02.2022
15.08.2016
01.08.2016
31.07.2016
28.07.2016
22.07.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: