Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Малките "звездички" наградиха победителите в "Купа Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:40 / 22.07.2016Коментари (0)1092
© ДФК Звездичка
Малките звездички Любо, Здравко и Митко наградиха победителите от конно състезание за "Купа Бургас". Футболните шампиони бяха придружени от директора на детската школа в града Петър Алексиев. Церемонията, както и самото състезание се проведоха на Конната база в Бургас.

"За нас е огромна чест, че на това спортно събитие на изключително високо ниво, ни гласуваха доверие. Малките шампиони от школата са изключително щастливи, че успяха да се докоснат до расови коне и да наблюдават този толкова аристократичен спорт", каза директорът на ДФК "Звездичка" Петър Алексиев.

Малките 7-годишни футболисти Любо, Здравко и Митко наградиха състезателните коне, така както повелява традицията, със специлано приготвена за конете храна.

"В школата винаги учим децата да уважават всеки спорт и да ценят победите, не само своите, но и на останалите. Нашите възпитаници трябва да знаят, че всяка победа иска много труд, упоритост и дисциплина", каза още директорът на ДФК "Звездичка" Петър Алексиев.

Председателят на Клуба по конен спорт "Кан Крум" инж. Георги Базотев е дългогодишен приятел на ДФК "Звездичка". Често феновете на детската академия могат да видят Базотев да награждава малките футболисти на техни турнири.

"Хората, които се занимаваме със спорт в Бургас, трябва да се уважаваме и подкрепяме. Ние отдавна си сътрудничим с ДФК "Звездичка" и съм щастлив, че могат да се включат в звездната церемония по награждаването на победителите от конното състезание", каза инж. Георги Базотев.

От 16 юли градът посреща елитни състезатели и расови коне за шеста поредна година за турнира за "Купа Бургас". Записани са над 120 участници от най-добрите клубове от цялата страна.

Наградният фонд е 12 хиляди лева и са осигурени от Община Бургас. Състезанието приключва на 23 юли. Организатори са Българската федерация по конен спорт "Кан Крум" и община Бургас. Входът през всички дни на състезанието беше свободен.

Още по темата: общо новини по темата: 16
14.02.2022
15.08.2016
01.08.2016
31.07.2016
28.07.2016
18.07.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: