Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Салпаров: Дано Господ и публиката бъдат с нас във Варна!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:03 / 06.08.2019Коментари (0)1250
© Burgas24.bg
Теодор Салпаров вярва, че с пълно себераздаване, с подкрепа от публиката във Варна и с малко късмет, националният отбор на България по волейбол има реален шанс да се пребори за олимпийска квота в предстоящия турнир от 9 до 11 август, на който сме домакини.

"За да стигнем до решаващия мач с Бразилия, имаме да бием първо Египет, който миналата година ни победи тук в контролна среща преди световното първенство, след това и Пуерто Рико - добър отбор, който ако го подцениш, също може да ти създаде проблеми. Така че нека се фокусираме върху първия мач срещу Египет, след това да мислим за победа над Пуерто Рико и накрая за мача с фаворита Бразилия. Те се намират в отлично настроение, сред като спечелиха турнира "Вагнер", побеждавайки Полша и Сърбия, заяви Теодор Салпаров.

"Но за начало ние трябва да сме фокусирани върху първите два мача. Чакаме с нетърпение да дойде петък и да стартира турнирът. Надяваме се залата да бъде пълна и хората да ни подкрепят както винаги, когато сме играли тук, във Варна. Залата в Двореца на културата и спорта винаги е била пълна и с помощ от публиката сме побеждавали тук големи отбори като Бразилия", допълни още либерото.

"Победихме ги през 2017-а, победихме ги през 2018-а, през 2019-а - дай Боже пак, три пъти за щастие. Би било феноменално, защото всички мечтаем да отидем на Олимпийските игри в Токио. Това е първата ни възможност, но въпреки че се изправяме срещу олимпийския шампион Бразилия, тук е по-лесно, тъй като само в един мач трябва да биеш топ отбор, докато квалификацията през януари ще е мини европейско първенство, в което ще трябва да срещнем всички големи сили от Европа, които не са се класирали, в битка за едно място. Така че стискаме палци да имаме и малко шанс, Господ да е с нас и накрая да се поздравим с победа и в третия мач срещу Бразилия и да се класираме за Олимпийските игри", завърши коментара си националът Теодор Салпаров.

На 9 август България играе срещу Египет. На 10 август е мачът срещу Пуерто Рико. На 11 август е битката с Бразилия. Българските мачове са от 20.30 часа, а първите срещи в трите дни дават 17.30 часа.

Билетите за олимпийската квалификация са в продажба на ticketportal.bg, на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър във Варна. Пропуските са на изключително изгодни цени, започващи от 25 лева за пакетен билет за трите дни и общо шестте мача от турнира и от 10 лева за дневен билет.
Още по темата: общо новини по темата: 211
14.10.2022
27.09.2022
13.09.2022
11.09.2022
28.08.2022
26.08.2022
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: