Гл. секретар на МВР: Предстоят арести на знакови лица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
09:44 / 28.05.2017
8354
Предстоят арести на знакови лица и не само. Работи се по всички линии. Стремежът е да се създаде у хората усещане за сигурност. Командироват се полицаи по Черноморието. При групите за наркоразпространение там залогът е голям и печалбите са сериозни. Нашата задача е нито една група да не се почувства силна и безнаказана. Предишният летен сезон приключи успешно. Очакват се нови 1000 полицаи да влязат в системата, в редиците на МВР. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 главният секретар на МВР Младен Маринов.

Относно заловения канал на вход на летище София за бежанци, Маринов заяви, че не е масов и добави, че мрежата няма как да съществува без съдействие на служители на летището.

"Две лица, които е трябвало да преминат, са задържани. През подобен канал могат да преминат и терористи. Операцията спомогна за укрепване на дисциплината и решаване на вътрешни проблеми при летището. Като цяло отчитаме намаляване на миграционния натиск поради засилването на охраната на българо-турската граница", допълни главният секретар на МВР.

Той подчерта, че нивото на заплаха към страната ни не е повишено и остава най-ниското, трето ниво.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков не е сменило р...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Лоши новини за любителите на лова у нас
Кирил Петков с първи коментар след катастрофата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).